Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

martitaa25

" Nie ufaj chodz chcesz dac mu cały świat "

Polecane posty

Moja historię zacznę od słów piosenki Nie ufaj chodź chcesz dać mu cały świat ,nie odda Ci nikt tych straconych lat właśnie ja straciłam 2 lata swojego życia dla człowieka ,którego chyba tak naprawdę nie znałam ,ale zacznę od początku . Byliśmy ze sobą ponad 2 lata ,mieliśmy wspólne plany na dalsze życie . Nasi rodzice się znali ,wspólni znajomi itp. Jednak od miesiąca coś zaczęło się psuć smsy były coraz rzadsze , brak z jego strony czasu na spotkania Aż w końcu na święta Wielkanocne napisałam mu czy przyjedzie do mnie a on mi na to ,że nie bo wypił z bratem itp. Poszłam z koleżankami na imprezę na którym był on mój Kuba w ramionach innej . Nawet nie starał się tłumaczyć wręcz przeciwnie udał ,że mnie nie zna tak po prostu . Nigdy nie zrozumiem takiego postępowania jak można być tak podłym dla osoby którą się niby kochało . Najgorsze jest to ,że mimo tego co zrobił brakuje mi go .Od środka jestem zniszczona dobrze ,że mam pracę przynajmniej przez 8 godz w ciągu doby nie myślę o Nim . Nie mogę sobie darować ,że mu zaufałam, ,że zmarnowałam szansę na lepszą pracę tylko po to by być blisko niego

Gość człowiek nie wielbłąd
nie ciebie pierwsza i nie ostatnia fagas wykiwal, tylko tyle moge ci powiedziec :P