Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kata1222

Kobiety które zaraz po cesarce zaszły w drugą ciążę

Polecane posty

Gość ja urodziłam troje dzieci
tak, pierwszy poród skończył się cięciem

Gość pocieszylyscie mnie dziewczyny
tak zle wspominam 1 cesarke...maz musial mnie na wozku pod prysznic wozic :( mialam wprawdzie diete przez ostatni miesiac ciazy..ale to wszystko to byl dla mnie taki stres, ze zle to wspominam.. autorko bylas po ciazy u lekarza robilas usg?

no po urodzeniu 1-go dziecka 17 miesięcy później a po urodzeniu 2-go dziecka 10 miesięcy później no i w sumie w ciągu 3,5 roku urodziłam troje dzieci przez CC fizycznie po wszystkich tych cięciach czuję się doskonale

to on musi ocenic macice sluchaj.. okresu nie mialas wiec pewnie nie wieesz ktory mniej wiecej masz dzien cyklu ale ja na Twoim miejscu rano poszlabym zrobic test ciazowy z krwi nazywa sie to BETA HCG 20 zl okolo w labolatorium, to Ci da 100 pewnosci czy to ciaza, wtedy pedz do gina jak Tak bo mozliwe, ze juz musisz od razu cos na podtrzymanie brac.

No właśnie nie byłam. Wizytę powinnam mieć dużo wcześniej, ale mojej Pani ginekolog nie pasowało coś.. i dała mi wizyte dopiero na poniedziałek ;o powinnam chyba pójść między 4-6 tygodniem po porodzie, no ale ona stwierdzila, ze jak troche czasu sie odciągnie to nic nie będzie. Trochę mnie to martwi bo temperature mam podwyższona 37.. z tego co czytałam to to powinien być objaw ciąży.. ? czyż nie? Wlasciwie to przed chwila mierzyłam, wiem, ze powinno sie taka temperature sprawdzac rano.. ale 2 tygodnie temu jak o tej porze mierzyłam to miałam normalną 36,6 ;o może to być objaw ciąży? Niby temperatura pod wieczór powinna spadać. Również wczoraj mnie coś z lewej strony podbrzusza kuło....

hmmm a moze okres sie tak zbiera

w ten pon co bedzie tak?

hm, no tak. Miejmy nadzieję, chociaż mam straszne wzdęcia już trzeci dzień, piersi mi się powiększyły... brzuch jest taki napięty..

wiesz, to wszystko może być też zapowiedzią zbliżającej się @ ja pierwszą @ po drugim porodzie dostałam po niecałych 6 tygodniach więc jeszcze będąc w połogu

no to nie pozostało Ci nic innego jak zrobię tę betę jutro domyślam się jak bardzo podświadomie chcesz wypełnić pustkę po tej strasznej stracie...

no i tak byłoby najrozsądniej i nie chodzi mi tylko o stronę fizyczną domyślam się, że teraz wciąż jesteś jeszcze w szoku po tym co się stało najpierw musisz pożegnać swoje zmarłe dziecko, przejść jakoś przez ten pierwszy okres żałoby i z pełną świadomością zajść w kolejną ciążę aby zajść w kolejną ciążę musisz się jakoś podnieść z tragedii jaka Cię spotkała, bo kolejna ciąża to będzie również trudny czas i musisz być na to przygotowana

nie rozumiem troche tej wypowiedzi. ? Piszę o objawach ciąży. Czyli jest małe prawdopodobieństwo.....

pewnie, że mogą być jednak sama pewnie wiesz, że objawy ciąży są bardzo podobne do tych na @

Moje objawy na @ zazwyczaj silny ból brzucha... promieniowanie nóg... i za chwilę @. Chyba że po ciąży coś się zmienia?

u mnie po pierwszej ciąży zmieniło się diametralnie i na szczęście na dobre;) bo z mega bolesnych miesiączek zmieniło mi się na całkowicie bezbolesne

a pójdziesz jutro zrobić betę?

Gość do kolezanki powyzej
a jaki mialas powod do cc, zwlaszcza drugiego? ja mialam pierwsze cc w pazdziernik 2011, teraz mam termin na listopad 2012 i boje sie, ze beda mi kazali rodzic sn pierwsze dziecko mialo polozenie miednicowe

Gość do kolezanki powyzej
up

Gość Delikatnaa
po 9 miesiącach od cc i ok

Gość sama produkujesz wcześniaki że
pytasz?

Gość sama produkujesz wcześniaki że
poród był po 9 miesiącach