Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ukman

dziekuję ci królow brytyjska Elżbieto

Polecane posty

Gość ukman

Dziekuje ci królow Elzbieto brytyjska monarchini ze przyjelas mnie i kilka milionow moich braci polakow pod swoj dach , dalas godziwa place , domy z councilu, tax credit child credit child benefit i house benefit, leki za darmo jak jestes chory i wizyty u specjalisty jak tylko potrzebujesz i nadzieje na normalnosc, dziekuje ci ze nie ma tu biedronek i ze w miescie wielkosci lodzi mamy tylko kilka marketow wszystkie angielskie , dziekuje za to ze sa male sklepy gdzize mozna porozmawiac z milym srzedawcą, dziekuje za to ze stac mnie tyg na 300 litrow benzyny duze zakupy spozywcze ciuchy i wyjscie na miasto i oplaty, rate za samochod. A za co dziekuje Polsce?|Za nic !!!!!!!!!!!!! Zycze tylko jeszcze dwoch tupolewow i moze sie cos zmieni

Gość krysiamisiahahaha
ja tez ci dziekuje szkoda ze mnie juz u ciebie nie ma ale mysle ze niedlugo sie zobaczymy

Gość kafeteria.pl titititititit
leki za darmo?? to chyba Walii mieszkasz, bo w Anglii sie normalnie placi za recepte...

Gość znudzony siedzeniem
ile płacisz funtów za litr benzyny na manual?

Gość ukman
jak masz tax credit to nie placisz:)

Gość ukman
1,40 czy cos kolo tego tego stoi za litr

Gość ukman
aaaaaaaaaa i jeszcze dziekuje ci za jedno - za milych ludzi w sklepach na poczcie nawet na ulicy- dziekujacych mowiacych dzien dobry , za to ze nie ma tylu reklam i billboardow, pospreyowanych elewacji domow krat w oknach i ze mozna bez obawy o wlasne zdrowie i zycie wyjsc w nocy na ulice czy do parku

Gość ukman
dziekuje ci za to ze czy pracujac czy bedac na zwolnieniu od lekarza stac mnie na utrzymanie rodziny i oplaty i nie musze sie martwic o kazdy grosz wychodzac do sklepu

Gość ukman
dziekuje ci za to ze tu sa oswiadczenia a nie zaswiadczenia ze zalatwiam wszystko online lub za pomoca listu na poczcie a nie stoje w kolejkach dziekuje za 0%vatu na zywnosc

Gość kafeteria.pl titititititit
aa no chyba, ze masz tax credit oprocz online i poczty sa jeszcze telefony gdzie szybko i sprawnie zalatwiasz to co potrzeba, no chyba, ze Ci sie trafi customer service przeniesiony do Indii, wtedy czasem trudno zrozumiec co gri-gri ma na mysli, ale to temat na oddzielny topik :D

Gość ukman
dziekuje za tanie ciuchy tanie samochody tanie jedzenie dziekuje za charity shopy z cudownymi starociami i odjazdowymi czasem ciuchami, plytami i innymi fajnymi rzeczami

Gość o o o o o o o o o o o o o o o
Wiecie co mnie zaskoczyło kiedy byłam w Londynie pierwszy raz? Z 10 lat temu, jeszcze przed wejściem do Unii. Kupiłam butelkę coli... przy kasie pani usiłowała mi coś wytłumaczyć powtarzając fri, fri, fri :) Angielski wtedy był mi zupełnie obcy. Myślałam tylko o co kobiecie chodzi. Wreszcie odeszła od kasy i przyniosła mi drugą butelkę coli. Koleżanka później mi wyjaśniła, że ta druga butelka była gratis. U nas by sobie nikt dupy nie zawracał, a jeszcze sama by tą butelkę dla siebie zakosiła.

Gość ukman
wreszcie dziekuje ci za to ze jak wlaczam tv to nie slysze o smolensku kaczynskim tusku, ze tu nie ma polityki w tv prawie wcale , ze nie zyja tu aferami donosami i skandalami , ze wszystko jest tak prosto i tak jakby dla ludzi sworzone

Gość ukman
o wlasnie co do tej coli - ile razy ja mialem takie sytuacje ze mi zwracali uwage ze mam sobie wziac druga bo sa dwie w cenie jednej w polsce by ci nikt nie powiedzial tylko by se sprzedawczyni wzilea dla siebie

Ukman ale dlaczego piszesz to wszystko na kafe akurat? Królowa raczej tego nie przeczyta :)

Jednorazówki w sklepach są ogólnie dostępne. Nikt nad tobą nie wisi czy weźmiesz jedną za dużo

Gość ukman
przeczyta przeczyta dziekuje ci ze nie ma bezdomnych zwierzat ze nie ma tylu wypadkow drogowych i wszysycy na drodze sa kulturalni w miare, drogi masz moze troche kiepskie ale sa autostrady a nie produkty autostradopodobne i to za darmo!!!!

Gość ukman
dziekuje ci ze nie ma tych meneli pijackoich stojacych po bramach i zebrzacych na wino i ze wodki w nocy nie kupisz kiedy ty krolow spisz

O tak, kierowcy się zatrzymują jak stoisz na przejściu dla pieszych. Nie jak u nas muszę stać godzinę aż ktoś się zatrzyma

Gość ukman
wreszcie dziekuje ci za fisch and chips z vinegear za te smieszne domki szeregowe za funciaka za morissona i tesco za wilkinsona za real radio za fajne autobusy i fajne taksowki za snmiesznie tani internet i rozmowy przez komorke za buy one get one free i hal price

Gość ukman
za to ze jak jade tramwajem czy busem to nie musze szukac kiosku zeby kupic bilet za to ze bilet na wszystko moge kupic przez internet a dowodem jest sms za to ze nawet pudelko zapalek kupujac moge placic karta w kazdym prawie sklepie a wyplaty z bankomatow sa w 99% darmowe ze nie musze nosic worka pieniedzy ze soba a za parkometr place smsem

Gość ukman
dziekuje ci tez za cudowne widoki ze jest co pozwiedzac , za fajne budowle katedry muzea za te kilka milionow kamer na ulicach cctv dzieki ktorym naprawde czuje sie bezpieczniej

Gość ukman
i za to ze jak kiedys bylem zmuszony wezwac policje to zanim sie rozloaczylem z operatorka to policja juz byla na miejscu w liczbie radiowozow 2 i mi pomogli ze szczerego serca ze jak mi sie kiedys skonczylo paliwo na skrzyzowaniu to straz pozarna mi pomogla zepchnac auto i mi paliwo w drodze powrotnej za friko podrzucili za te fajne parki gdzie ludzie sprzataja kupy po psach nie ze im ktos karze tylko sami z siebie bo przeciez to z ich podatkow jest takie piekne ze nikt tu nie nieszczy byle gimgówno czegos za co jego rodzice placa z podatkow

Gość ukman
dziekuje ci ze numer 112 dziala nie musze znac numeru na pogotowie i na policje i na straz osobno

Gość ukman
dziekuje ci za to ze jak wsiadam do taksowki to nie musze sie martwic czy mnie nie oszuka i czy nie zaplace 200 zl za kurs wart 20 zlotych

Gość ukman
dziekuje ci za to ze na dworcach i w pociagach nie smierdzi

Gość ukman
ze toalety publiczne sa jak palace i w wiekszosci darmowe

Gość jatakajajedyna
i za Primarka! i pringelsy czerwone w promocji buy one get one free! i za lazanię mrożoną z tecso ;) za piętrusy czerwone,za atmosferę miasta, za wielokulturowość... Thx :)

Gość ukman
dziekuje ci za take awaye z roznych stron swiata , dzieki temu kuchnia tutaj jest naprawde roznorodna i ze wyjscie na pizze do pizza hut z rodzina to nie wydatek 1/4 pensji czy wyjscie d o kina i na lody

Gość ukman
za tkmaxa za jd sport i sport direct u mnie pietrusy sa bialo niebieskie