Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pyttająca123

Czy to jest odpowiednia sukienka na czyjeś wesele?

Polecane posty

Gość Pyttająca123

Jest jasna, bardzo delikatna, w rzeczywistości ładniejsza (to zdjęcie do mnie nie trafia, najpierw zobaczyłam ją na żywo i miała "to coś", co przyciągnęło mnie do niej jak magnes). Mam obawy, że może sprawiać lekko ślubne wrażenie. Zastanawiam się, czy panna młoda mogłaby poczuć się urażona, gdyby zaproszona kobieta przyszła w czymś takim. Zastanawiam się, czy kupić czy nie.

Mnie to przypomina resztki sukni, które zostały po ataku psa albo firankę, po której zjeżdżał kot...

Jeżeli na żywo wygląda lepiej i tobie się podoba to ją kup. Wybierz może nieco żywszy kolor i nie będzie "wyglądała ślubnie".

Gość głos z nieba...
a co sie przejmujesz, fajna jest. ale kolor jak dla mnie taki szary jak papier do pupy;p

Gość chrzonstka
nie podoba mi sie ta sukienka, te detale na przodzie sa juz niemodne, kolor jakis smutny, poza tym to trzeba miec do niej min.175cm wzrostu ianczej bedzie sie wygladac jak chodzacy prostokat.

Gość Pyttająca123
Ostrzegałam ;-) . Gdybym najpierw zobaczyła zdjęcie, to sama dawno bym ją skreśliła. Oczywiście wcale nie uważam, że na żywo jest tak ładna, że powaliłaby na kolana sceptycznie nastawione panie. Ale wydaje mi się, że wygląda po prostu trochę inaczej, w tym również kolor. W każdym razie chyba nie ma innego wariantu kolorystycznego. Dzięki za uwagi, nawet te o szmatkach i papierze do pupy ;-P :-) . Chociażby dlatego rozejrzę się za czymś jeszcze :-)

Gość Pyttająca123
Aaaaaa i to o wzroście też cenne :-) . Gdzie mi tam do 175 cm...

Gość Pinkoss
Jak idziesz na bal karnawałowy i chcesz się przebrać za kloszarda to sukienka jak najbardziej pasuje:) Wątpię, żeby na żywo była lepsza

Gość Pyttająca123
Może omamiło mnie oświetlenie w sklepie i pierwsze wrażenie ;-) . W ogóle w sklepie wydawało mi się, że ona nie ma żadnych ramiączek,że ma krój bardziej empire, a złotawe wykończenia sprawiają lepsze wrażenie. Trudno, jeszcze mam czas czegoś poszukać :-)

Gość Pyttająca123
Znowu oglądałam tę sukienkę na żywo, w innym sklepie i na spokojnie, i przeżyłam rozczarowanie. Wpadła mi za to w oko inna, ale rozmiar 34 był za mały, a 36 za duży :-/ . W H&M też zawsze mam problemy z rozmiarówką. Tak jakbym była przedstawicielką jakiegoś mitycznego rozmiaru, którego nikt nie uwzględnia, a który jest gdzieś "pomiędzy".

---->kobieta cefee Jak dla mnie kompletnie odpada. Energetyczne połączenie kolorów to chyba jedyny plus. Baskinka i pasek z kółek wzajemnie się wykluczają. Ogólnie tak mało elegancko. Może bardziej na poprawiny?