Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ania5545

invitro -ciekawostka

Polecane posty

Mnie to nie dotyczy ale chcialam Wam powiedziec, ze spotkalam sie ostatnio w kolezanka, ktora pracuje w szkole w bogatej czesci swiata gdzie kobiety czesto musza niestety korzystac z metody invitro zeby miec dzieci i ta kolezanka pracuje z tymi dziecmi. Mowila mi ze jednak te leki podawane kobiecie wplywaja na cialo kobiety i dzieci i ona jako psycholog ktory sie zajmuje "przypadkami" widzi, ze pojawiaja sie potem problemy z dzieciakami. Nie badalam tego, nie interesowalam sie ale pomyslalam, ze Wam o tym napisze dla tych ktorzy sie chca decydowac, zeby jednak poszukali troche informacji (szczegolnie medycznej) zanim sie zdecyduja. Bo to chyba nie o to chodzi "zeby miec dziecko" za wszelka cene, tylko chyba chodzi o dziecko, co? Powiem szczeze ze nie znam tej metody, nie interesuje sie, nie jestem ekspertem i nie bede tutaj dyskutowac na ten temat, tylko chcialam powiedziec to co ona mowila bo ma kontakt z tymi dziecmi i z nimi pracuje.

Gość ale o jakich problemach
piszesz? bo to akurat bardzo istotne

nie rozmawialam w szczegolach, tylko wiem, ze ona jest psychologiem szkolnym i zajmusie sie dziecmi z problemami zachowawczymi, psychicznymi itp. Powiem tylko, ze ona to powiedziala, ja nie zglebialam sie w temat bo mnie to nie interesuje. Jak kogos interesuje to poszukajcie wiecej informacji w internecie - moze sa juz jakies badania? szukalabym w jakis medycznych publikacjach

A powiedz mi skąd Twoja koleżanka wie,że akurat te dzieci zostały poczęte tą właśnie metodą?Bo rodzice raczej się tym nie chwalą...a tym bardziej w szkole.Dzieci często przez długie lata nie wiedzą w jaki sposób zostały "poczęte"...