Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość soresponsible

Dzień otwarty

Polecane posty

Gość soresponsible

Hej, mam pytanie dot. szkoły. Jutro u nas w szkole jest dzień otwarty i uczniowie, którzy nie pomagają w szkole muszą, zaznaczam MUSZĄ wg niektórych nauczycieli iść do kina, bo inaczej zostaną wyciągnięte konsekwencje. Moje pytanie brzmi tak: Czy jeśli będę miała usprawiedliwienie napisane za ten dzień to czy mogą mi coś zrobić? Pytam, bo nie chce mieć problemów na koniec klasy maturalnej. Acha i nie chodzi wcale o to, że mi się nie chce, ale dojeżdżam do szkoły, co kosztuje mnie około 12 zł i za kino musiałabym zapłacić 17 (w dodatku na film, który już widziałam...) i po prostu mi się to nie opłaca.. :(

Gość soresponsible
Nikt nie odpowie??? :(

Gość aapapapapapa
nie idź i tyle, co Ci mogą zrobić?

Gość soresponsible
np wystawić naganę z zachowanie albo inne cuda, no nie wiem, dlatego wole się poradzić czy nauczyciel bądź dyrektor może wyciągnąć konsekwencje z tego, iż nie poszłam do tego kina. Póki co zachowanie mam poprawne, bo wolałam się skupić się na nauce niż na pomaganiu w szkole.

Gość soresponsible
no mam taką nadzieję, bo oceny mamy pozytywne i nie zdam przez zachowanie bo nie poszłam do durnego kina?, a jednak no 30 zł piechota nie chodzi, zreszta w dodatku film ogladalam wiec sensu w tym brak.