Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamaanaaa

po leczeniu...pozostał problem

Polecane posty

Gość zalamaanaaa

cześć wam od stycznia borykałam się z pewnym problemem. na początku byłam leczona na grzybice jednak po zrobieniu posiewu wyszła e. coli i paciorkowiec. wzięłam antybiotyk i leki dopochwiowe na tego paciorkowca. Po tej kuracji ginekolożka przepisała mi jeszcze maxmiror 500 komplex aby ustrzec się grzybicy ponieważ byłam bardzo wyjałowiona leczeniem 3 miesięcznym. w zeszły czwartek robiłam posiew kontrolny a na drugi dzień dosałam okres. dwa dni temu odebrałam wynik. pochwa czysta..niby..pisze niby ponieważ przed wymazem miałam w ciagu dnia małe bo małe gęste białawe upławy..nic nie swędziało, nie piekło..tylko ten dyskomfort..jeszcze dzisiaj mam resztki okresu ale wydaje mi się że te dziwne upławy pojawiające się kilka razy w ciągu dnia powrócą..co to może być, może miał ktoś tak po leczeniu? proszę o porady

Gość zalamaanaaa
ponawiam temat

Gość less
cholender..nikt, żadna czegoś podobnego nie miała? dodam jeszcze że wydobywający się śluz jest tak gęsty że hmm nie spływa na majtki pozostaje jakby wewnątrz warg mniejszych...ale nie całkiem w środku

Gość zalamaanaaa
sorki podszywałam się pod jednego zboczucha..temat aktualny, wpisy wszystkie moje