Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Loara25

moje cialo mnie dobija:(

Polecane posty

witajcie, mam 166 cm i waze 44 kg,jestem zalamana moje nogi sa zgrabne i proste ale co z tego ze to chude patyki:(:( w ciazy wazylam 60 kg i wyglalam super a teraz wracam do wagi z przed ciazy 42 kg-dodam ze jestem zdrowa,wszystkie badania w normie mam 23 lata wiem ze mezowi nie poodbam sie juz tak jka kiedys,mam ladna buzie ale gdzie moja piekna ciazowa figura:(:(:(:( sa tu dzis chudzielce????

Gość biznes łomen 35
chuda jesteś i co z tego, taka uroda

Gość jhtyu
eee taaamm narzekasz:D

Czyli masz bardzo szybką przemianę materii. Może powinnaś iść do Lekarza by cię zbadał i coś poradził. 166 naa 44 to rzeczywiscie duża niedowaga.

Gość a maz ile ma lat ze
nagle przestalas sie mu odpbac? to przed ciaza cie nie widzal ze teraz juz jestes be?

Gość stara miłość
Wiem, że ciągle zmieniasz wagę, ale chyba trochę przesadzasz z tą wagą (44kg) nasz aniołku. Daria

napisalam ze wracam do wagi z przed ciazy czyli 42 kg teraz waze jeszcze 44:( bylam u lekarza i nic,wszytsko jest w porzadku wedlug nich:/ a cwiczenia spowoduja ze pewnie moja dupka juz nie bedzie dupka bo zamaist przyb rac na wadze to jeszcze schudne :/ maz pewnie myslal ze kiedys przytyje ale ja w to juz watpie

licze na jakis zloty srodek-tabletki,lub cokolwiek,nawet mysle ze mogla byc troche zdrowia stracic byle by tylko przytyc-tabletki antykoncepcyjne niestety nie pomagaja

Gość hehehaha
witam Cie... też mam męża też mam 23 lata tez mam 166 cm wzrostu i tez waze 42 kg..jaki zbieg okolicznosci....

A próbowałaś więcej lub częściej jeść??!! Może powinnaś jeść regularnie o wyznaczonych sobie godzinach i więce węglowodanów i białka. ??!!

Gość hehehaha
jakbym czytala o sobie:) masz jakies zdjecie sylwetki?

Gość hehehaha
jarku to nic nie daje ja też próbowłam wszystkiego i nic....

Gość hehehaha
no nic ,mozemy tylko zostac modelkami heheh

Gość mala czarna nusia
ja 156 i 46 napewno do grubasow nie naleze wrecz przeciwnie :(

Gość hehehaha
mala ale ty to juz duzo lepiej jak my

nie mam zdjec ale moze kiedys zrobie:P i wstawie do oceny ale chyba nie jestem gotowa na same opinie ze mam anoreksje :D:D a jaki nosisz rozmiar??

Gość mala czarna nusia
no wy naprawde chudzielce ale uwierzcie mi ze ja to chyba mam ciezkie kosci bo na mnie to skora i kosci :( rok temu urodzilam niunie moja przez ciaze przybralam na wadze do 55 kg po porodzie niemal odrazu wrocilam do sprzred ciazy 46kg :(

Gość hehehaha
xs a ty? a masz meter krawiecki

Gość mala czarna nusia
nie mam tez zdjec :( rozmiar tez xs nosze

Gość wrózka pierdula
hej:) ja mam 167 i waze 46kg, w swieta ciagle slyszalam: "zjedz cos, jestes taka chuda, to prawie anoreksja, zero kobiecosci" TYLE ZE JA JEM i co z tego jak nawet kg nie moge przytyc:)

Gość hehehaha
to gdzie sie mierzymy ? 1 talia 2biodra 3 łydka (najszersze miejsce) udo najszersze miejsce) ramie i nadgarstek ide sie mierzyc

Gość hjghj
ZBadaj sobie tarczyce - TSH, może masz nadczynność tarczycy (chociaż pewnie przesadzam)? Poproś lekarza o badanie, piszesz że już u niego byłaś ale może CI go nie zlecił? ;)

Gość wrózka pierdula
dziewczyny moze zapytamy tych grubasow co tu tak "dietuja" tyle diet obrobily a sa grubsze niz byly to moze nam pomoga:D

Gość aniulekkkkkkkkk
o jak ja bym chciala tyle :( ale ważę 62 przy 167 i nie chce spaść, a nie jem słodyczy, fastfoodów od ponad roku :( biegam, pływam...i nic z tego a moja siostra je dużo słodyczy itp, mało się rusza w porównaniu do mnie i jest chudziutka :(