Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zdecydowana inka

Rozstanie, rozwód UK

Polecane posty

Witam, i na mnie przyszła pora by szukać pomocy na forum... Jestem mężatką jednak bardzo źlke trafiłam. mąż bardzo źle mnie traktuje, na wszystko co mówię odpowiada mi krzykiem, w zasadzie wciąż na mnie wrzeszczy, mam chyba nerwicę bo wciąż boli m nie w klatce piuersiowej, mam omamy, nie bije mnie ale cały czas wyzywa, upokarza, poniża. No cóż traktuje mnie jak śmiecia. I tak od ponad 10 lat. Mamy dwójkę dzieci, to dla nich za dużo patrzeć na takie rzeczy, słuchać tego, że mama to kur... i inne, dla mnie to jeswt za dużo, że one to musza znosić. Na wszystkie moje pomysły, moje sprawy krzyczy że ma to w d..., że mam wypierd... mał, brakowało a wmówiłby mi że życie to nie bajka, i że wszędzie jest tak jak u nas. Na szczęście nie udąło mu się to. Zdecydowałam że nic się już nie poprawi, ze bedzie tylko gorzej, uż go chyba nawet nie kocham, szkoda mi tylko tych lat zmarnowanych, przepłakanych. Jak mam od niego odejść, on tweirdz, że się ne wyprowadzi, że ja mam wypier..., na rozwód mnie nie stac to koszt około 300Ł bo nie pracuję a i to nie gwarantuje, że się wyprowadzi tym bvardziej że mamy mieszkanie socjalne. Co ja ma zrobić?? Z góry dziękuję za dopwiedź.

Gość kisiel102
idź do opieki społecznej lub do konsula

Gość gfhgjkjl
to juz nie mozna rozwieść sie bez wywlekania na forum?

Gość joladffg
Bardzo mi przykro. Potrzebujesz sie dowiedziec gdzie uzyskac bezplatna pomoc prawna w rozpoczeciu procesu rozwodu.Nie mieszkam w UK, ale wydaje mi sie ,ze w twojej sytuacji bedzie ci sie nalezalo prawo do mieszkania socjalnego.Dostaniesz alimenty na dzieci i sobie poradzisz. Zycze Ci duzo spokoju i sily w poukladaniu zycia na nowo. J

Gość perfekcyjna pani domu tralala
idz do Citizens Advice Bureau po bezplatna porade prawna