Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vndhjkthuku

ile kosztuje prywatna wizyta u dermatologa

Polecane posty

Gość vndhjkthuku

mam zaczerwienienia na twarzy i pieką juz od jakiegos czasu, na publiczna wizyte za dlugo bede czekala.. ile moze kosztpowac wizyta? czy mzoe ktos zna domowe sposoby na takie cos >>??

Gość gfhgjkjl
dieta owocowo warzywna

Gość vndhjkthuku
patrzylam przed chwla opinie w woj zachodniopomorskm.. okolo 100 zl;/

Gość vndhjkthuku
nom trudno, pojde do apteki moze cos poradza..

Gość ojoiojojoiiii
Nie głupie, ale nawet jeśli coś Ci poradzą, to pamiętaj, że jednak lepsze będą leki na receptę...

Gość swietna emulsja do zmywania
twarzy Cetaphil,dermatolog mi polecil,do wrazliwej skóry,drogi ale swietny kosmetyk poszukaj dobrze,w moim miescie sa kolejki z miesiac ale zdarza sie ze nie trzeba czekac,a skad jestes wygooglaj adresy u siebie i oklicy dermatologów ktrzy na nzf przyjmują i dzwon pytaj

Gość vndhjkthuku
mieszkam obok szczecina.. zanim do dermatologa sie dostane nie prywatnego to ta skora juz bedzie do nie odratowania.. narazie chyba pojde do apteki, moze czas oczekiwania do dermatologa jakos mi zlagodzi co ona mi poda a ile kosztuje ten lek którego nazwę podałas?

Gość ojoiojojoiiii
Cetaphil, jak się nie mylę, stoi coś ok. 40 złotych...Faktycznie teraz sobie przypominam że słyszałam wiele dobrego o tym specyfiku. Próbuj :)

Gość bezdomnaibezrobtnaciagle
80-150 zł

Gość taka mala pryszczatta
o szczecin to pewnie ta parchata pyskada blondzia Taka mala jedna :D:D:D

to nie lek,ale swietnie dziala i zdobyl wiele nagród na sympozjach dermatologów,ja mam wrazenie ze mi leczy skórę,tak cena ok 40 zl takie zaczerwienienia i pieczenie moja kolezanka miala,,,jak miala alergie pokarmową,akurat piła namiętnie soki przecierowe i od tego jej sie robiło ale to tak tylko wpadlo mi do głowy

Gość vndhjkthuku
o kurcze drogi hehe :)

Gość ojoiojojoiiii
swoją drogą to nieźle Was koszą drogie koleżanki te Wasze dermy...a przecież trzeba później jeszcze wykupić recepty...:/

Gość vndhjkthuku
no niestety:( ehh juz nie wiem co robic.. trzeba placic panstwu za opieke zdrowotną a tak ciezko na czas dostac sie do lekarza.. zanim ja se dostane to skóra mi sie chyba spali albo odpadnie od tego pieczenia

Gość antonina kryzca
wrocław koło 100zł ale długo się nie czeka na NFZ, podzwon popytaj

Gość dziwie sie że kakakakaka
hehehe a wiesz czemu ciezko sie dostać? bo przychodża stare babe, tryple jakies, co sie nudzą w domu, chodzą żeby pogadac i ponarzekac na drobiazgi, no sory ale taka 80 czy 90 latka musi kiedys umrzec! i te staruchy (nic im nie dolega) zabierają miejsce w kolejce młodym powinien być taki system że kazdy ma impulsy do wykorzystania, bo te stare baby przekraczają wszelkie granice

wszystkie okulistyczne czy dermatologiczne specyfiki sa b drogie,małe tubki a ceny ze ho ho moja siostra musiala poleczyc buzie,antybiotyk ok 40 zl,do tego cos na osłonę i do pielęgnacji,to było tylko na 2 tyg a koszt ok 120zl,,,potem kolejne i tak 2 mce efekt byl,,,ale teraz nawrót :(

Gość kaja-09876
ja chodze do pani doktor ktora za pierwszą wizyte bierze 50 zl a później po 20 zł

Gość vndhjkthuku
no z tymi babciami to w sumei prawda, moja lata srednio dwa razy w tyg do tego samego lekazra ..;/ i po co ???? nie wiem.. czy jej cos nowego gada po tych 3 dniach przerwy

Gość masz i dzwon i sie umawiaj
do wojskowych tez cywile mogą teraz sie umawiac na wizyty

Gość 55544455544
sory ale z trądzikiem można żyć :O

Gość vndhjkthuku
dzieki wam wielkie :) jutro musze wszystko zalatwic

Gość vndhjkthuku
sory ale to nie jest zwykly tradzik

Gość tez mi sie zdawalo
jak bylam mloda laska to mialam buzie idelana zero wyprysków jako dorosła kobieta się zaczęło to jest krępujące a tapeta nie zatuszuje....więc,,,mozna zyc...bo ludzie maja większe zmartwienia ale,,,, próbowlam wiele,,,i prawda jest taka ze wszystko pomaga na chwile moja koleznak robila 2 razy terapie witaminą A ..i tez jej wrócił trądzik i to mega fatalny...ot zycie:(

Gość vndhjkthuku
no wiesz, sory, ale nie bede zyla cale zycie z piekąca nie do wytrzymania twarza.. moze ci to nie przeszkadza, ale mi bardzo i bede to leczyla

Gość gość
ja chodzę do dermatologa juz od roku, najpierw zapisalam sie nieprywatnie duza poprawa naprawde bez dermatologa same tak naprawde nic nie zdzialacie lepiej wydac raz a porzadnie a nie wydawac po trochu i plakac a wychodzi jeszcze gorzej, mialam antybiotyki rozne masci pomagalo ale jak zrobilam przerwe to znow tradzik wrocil , ale coz trzeba walczyc na leki wydawalam nie raz po 300 zl