Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiony.....................

Tarot, okultyzm

Polecane posty

czyli rytuale mającym ponoć zmazywać chrzest nawet demony czy ksieza nie moga zmazac tej pieczatki tylko bóg potrafi to zrobic

Gość sajonara
wejdź autorze na www. egzorcyzmy. katolik.pl ! - tam poczytasz o swoim problemie. :( to naprawdę jest złe. a do wszystkich pozostałych bawiących się w przewidywanie --- nikt nie jest wszechwiedzący, prócz Boga, a wasze zdolności nie pochodzą od Niego. jesteście tylko narzędziem w rękach Złego. :(

Gość Tarot to zlo
Ludzie ktorzy wroza z tarota to zli na uslugach szatana :O , sporadycznie zdarzaja sie przypadki z darem jasnowidzenia aczkolwiek takie osoby nie biora pieniedzy jak inni naciagacze , tylko mowia co laska lub chca minimalne sumy ''na chleb''.

Gość ssSami
polecam każdemu, kto stawia tarota, czy zajmuje się innymi praktykami okultyzmu, niech porzuci to na jakiś miesiąc i zobaczy, co się będzie działo...

Gość ssSami
generalnie przewidywanie przyszłości, to odrzucania daru wolnej woli, największego daru jaki dostał człowiek od Boga. Po za tym najwięcej opętań jest właśnie z tym związanych. Niektórzy wróżący z tarota, np. robią napierw znak krzyża przed postawieniem kart... :D zupełnie bez sensu, to tak jakby wegetarianin zaczynał dzień od jajecznicy z boczkiem...

Gość nauczyć się każdy może,gorzej
już jak dureń sam zaprasza w ten sposób złe moce🖐️nie trzeba wierzyć o to właśnie chodzi złym duchom, i złemu.

to jezus kazach chzcic z egzorcyzmów B.: Przez całe życie musicie pamiętać, że posiadacie niezatarty znak, jeżeli ktoś został bierzmowany, to posiada niezatarty znak i gdy się potępi, możemy go w piekle więcej dręczyć, aniżeli tego, który był niebierzmowany. To samo dotyczy dwóch Sakramentów: chrztu i bierzmowania. Te trzy Sakramenty wyciskają szczególne piętno na duszy, a znak ten nie może być zatarty nawet w piekle. Dlatego cierpią tacy ludzie i tacy katolicy w piekle, jak to jest w wypadku Judasza o wiele większe męki, aniżeli gdyby tych Sakramentów nigdy nie byli przyjęli. To są nadzwyczaj wielkie Sakramenty, które przyjmującemu przynoszą o wiele większe łaski, aniżeli ludzie mogą to pojąć. Jeżeli łaski te się zmarnuje, to człowiek taki, względnie kapłan lub biskup będzie o wiele więcej i intensywniej dręczony aniżeli ten, który ich nigdy nie przyjmował. Dlatego musi każdy, który chce być kapłanem badać się długo i dokładnie i pojąć czy się do tego nadaje i został do tego powołany. Jest wprawdzie wiele takich, którzy myślą, że zostali powołani do kapłaństwa, a właściwie powołani zostali do innego stanu, zawodu, jako laicy, http://taw1.republika.pl/ozz2.html

Gość jestes słaby psychicznie
taka nikłA OSOBOWOSC nie powinna sie brac za magie bo ona go pochłonie i to własnie sie stało zredukuj do mozliwego minimum kontakt bo sfiksujesz

Gość popoduchy
Tarot,okultyzm to samo zło,słabi psychicznie mogą ściągnąć na siebie jeszcze większe kłopoty. Trzeba iść potem do spowiedzi,komunii.

Gość cudownie ocalona
HEJ LUDZIE, MAM WAM COŚ DO POWIEDZENIA: BÓG KOCHA WAS TAK, JAK NIKT NIGDY NIE BĘDZIE WAS KOCHAŁ, JEGO MIŁOŚĆ TO NAJLEPSZE CO WAM SIĘ MOGŁO PRZYTRAFIĆ CHOĆ MOŻE NIENAWIDZICIE SWOJEGO ŻYCIA, ALE UWIERZCIE, TO NIE MA NIC WSPÓLNEGO Z NIM, ON JEST DOSKONAŁY I JEGO MIŁOŚĆ TEŻ, JEŚLI JESTEŚ DALEKO OD JEZUSA, WRÓĆ, JESZCZE WSZYSTKO SIĘ DA POUKŁADAĆ, UWIERZ W CUD, ODDAJ WSZYSTKO BOGU !! JA GO DOŚWIADCZYŁAM OSOBIŚCIE, JEZUS CZEKA, ZAWSZE CIĘ KOCHAŁ, NIGDY NIE PRZESTAŁ, ROZUMIESZ? NIGDY !! JEGO MIŁOŚĆ DA RADĘ ZNISZCZYĆ CAŁY TWÓJ BÓL chciałam wam opowiedzieć coś co zmieniło moje życie; mimo że byłam dość wierząca i taka sobie średnio praktykująca odkryłam niedawno Jezusa zupełnie na nowo, to był przewrót który zmienił moje życie!!!!! jeśli wasza wiara jest żywa, autentyczna i nie chwilowa (WAŻNE) modlitwy zostaną wysłuchane i cuda wejdą do waszego życia z taką pewnością siebie jakby siedziały tam sobie wygodnie od zawsze. Może to nie będzie dokładnie to o co prosiłeś lecz będzie to najlepsza możliwa aktualnie dostępna dla Ciebie opcja a może i coś lepszego niż „zamawiałeś”. Bóg da Ci to czego nie da Ci nikt, nikt nigdy nie będzie kochał Cię tak bardzo jak on, nikt nie doda Ci tyle odwagi i siły, tyle radości i ciepła oraz zrozumienia. To nie jest ktoś odległy, on jest bardziej ludzki od ludzi a jego dobroć większa niż dobroć wszystkich ludzi którzy kiedykolwiek żyli na tej planecie razem wziętych. To się wydaje Ci teraz może pusta gadka, ale jest coś takiego jak wylanie Ducha Świętego (sprawdź też pod nazwą: chrzest w Duchu Świętym) i jest to mega przeżycie mistyczne i realne jednocześnie, używałam w życiu różnych rzeczy i uwierz mi- nic Ci nie da takiego powera, jest to odlot nie do opisania ludzkim językiem, wiem co mówię. Jeśli jesteś teraz daleko od Jezusa i masz wymówkę w stylu „ …no ale ja już zrobiłam tyle złych rzeczy i teraz to już w sumie tak głupio, nie ma sensu wracać…” to muszę cię rozczarować gdyż to gó**no a nie wymówka ja miałam podpisany własną krwią pakt z diabłem (we wczesnej młodości) a Bóg wybaczył mi to, przyjął z powrotem jak gdyby nigdy nic, tyle Ci powiem; spowiedź to potęga, weźcie to na serio, dzięki spowiedzi możecie dosłownie wykasować te wszystkie złe rzeczy w majestacie duchowego prawa które jest po drugiej stronie (po śmierci) brane ze 100% szacunkiem i uznaniem Wróć do Jezusa, on czeka

Gość WIEM CO MÓWIE WIEC ZAUFAJ
wpiszcie sobie na youtube piotr glas

Gość gość
ja sama nie potrafie stawiac. ale czasem dzwonie do wrozek z www.twojaprzyszlosc.com.pl i przyznam, ze ich wrozby si esprawdzaja. wychodze z zalozenia ze warto czasami poznac przyszlosc i cos zmienic w miare mozliwosci:)

Gość gość
bardzo dobrze z kart tarota wrozy wrozka ewa. www-wrozka-ewa.com

Gość gość
zle wpisalam strone to jest www.wrozka-ewa.com

Gość Antoninaaaa
Najlepsza wrózka według mnie to Pani Grażyna, dzięki jej radom odzyskałam chłopaka, jej numer to 708-403-155 i nie jest drogo, coś koło 2,58zł za minutę o ile pamiętam

Gość gość
Okultyzm I tarot stoi w opozycji do wyznania katolickiego. Kto z tego korzysta lamie 1 przykazanie

Gość gość
Kto w tarot wierzy I pisluguje sie nim niszczy wszystko co dobre, piekne, harmonijne

Gość gość
Tarot I okultyzm wystepuja przeciwko wszystkim 10 przykazaniom bozym

Gość gość
Witam, wykonam wrozbe do 4 pytan w cenie 30zl. Tarotem zajmuje sie od ponad 20 lat, do tej pory wrozylam tylko rodzinie i znajomym, jednak teraz postanowilam sprobowac swoich sil tutaj. Co prawda nadal sie ucze, ale mysle, ze najlepiej uczyc sie w praktyce, wiec zapraszam zainteresowanych godofrainbow@o2.pl Pozdrawiam

Gość gość
Dopiero zaczynam z blogowaniem, ale będę się powoli rozkręcała. Będą posty z darmowymi wróżbami plus informacje o tarocie, ezoteryce, co kto będzie chciał. Dla każdego coś dobrego, jak to się mówi... Pytania do kart proszę zostawiać pod postami - będę wybierała pytania, które dostaną odpowiedź w postach.www.tajemnicetarota.blox.pl