Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiony.....................

Tarot, okultyzm

Polecane posty

Zagubilem się... stawiam karty i o dziwo jestem w tym dobry... ale to zmieniło moje życie. nie spotykam się jak dawniej ze znajomymi, nie mam kobiety... tarot pochlania mnie niemal w stu procentach!.. ostatnio mam dziwne sny... idzie do mnie czarny duży pies, nie boję się go. ale nagle rzuca się na mnie i spadam... leże na ziemi ale czuje jakbym lecial w przepaść... wszystko się zmienilo... jest tu ktoś kto praktykuje okultyzm lub tarota? czy karty maja tak destrukcyjny wpływ czy to jest w nas samych?

Gość mam 33 lata, praktykuje od 14
zadnych zlych wplywow :)

Gość franiaaaaaa
Mają wpływ i to wielki....tak naprawdę otwierasz furtkę diabłu, zapraszasz go, w tej chwili jesteś w jego rękach. Odejdź od tego jak najszybciej, poproś Boga o pomoc bo będzie coraz gorzej. Jeśli mi nie wierzysz, obejrzyj to świadectwo: http://www.youtube.com/watch?v=AP8Vd5JJuRM Trzymaj się!

Gość bbczkhd
Zajmuje się tarotem.od 15 lat , dobrze sypiam .Dla mnie to tylko karty .Przesadzasz, ale fakt dużo można się z nich dowiedzieć , a zwlaszcza o rzeczach o których nie miało się pojęcia .

Gość kisiel102
idź kurwa do kościoła i módl się do boga to jest niebezpieczne mówię poważnie!!

Gdyby to było takie proste... nie wytrzymuje dnia bez trzymania kart i tak naprawdę nie mam pojęcia dlaczego

Gość kisiel102
ja cię rozumiem i naprawdę to jest niebezpieczne pomódl się do boga bóg może cię tylko ocalić stoisz wlaśnie nad przepaścią

Gość franiaaaaaa
Wpływ tego gówna na życie może się nie ujawnić latami, diabłu na tym zależy...ale to nie znaczy, że nic się nie dzieje - wręcz przeciwnie! Bawicie się w Boga, przewidujecie przyszłość, karty stają się przewodnikiem życiowym - to jest chore i bardzo niebezpieczne

franiaaaaaa - popieram! Wiesz, zrób mini eksperyment. Podczas stawiania tarota czy w ogóle nawet - spróbuj się modlić.

Ja uczę się wróżyć nie z tarota wprawdzie, ale z rum, zajmuję się tym już jakieś półtora roku i nie stwierdziłam żadnych złych wpływów, czasami tylko trochę się boję, że przypadkiem dowiem się o rzeczach o których wolałabym nie wiedzieć :P

Majowa Panna..... - to nie znaczy, że tego wpływu nie ma. Jeśli jesteś wierząca, to tak czy inaczej występujesz przeciwko 1 przykazaniu

Gość bbczkhd
Zagubiony idź do psychiatry i nie zganiaj na karty .Ludzie chorzy powinni się leczyć :D tak samo jak uzależnieni od alkoholu lub tytoniu Fanatyzm religijmy to też uzależnienie .

Od pewnego czasu przestałem się modlic, nie potrafię się na tym kompletnie skupic... ale dzięki za wszystko, zwłaszcza za link z YT

Gość franiaaaaaa
Ludzie zrozumcie, to co robicie jest złe! Diabeł jest od Was o wiele bardziej przebiegły, dlatego nic się nie dzieje i o to mu chodzi Nawet takie pytania tutaj na kafe o powróżenie są złe - jeśli chcesz o coś spytać, spytaj Boga bo tylko on zna przyszłość

Z tą modlitwą to może też dlatego...tak czy inaczej sam zauważyłeś, że Twoje życie się zmieniło, odsunąłeś się od innych. Zostaw wo. Nie warto.

umano: kiedy zaczęłam się rozwijać duchowo i zajmować magią (a oprócz run praktykuję różne inne rzeczy) zrezygnowałam z chrześcijaństwa - uważam że tych dwóch rzeczy nie powinno się łączyć, bo powstaje konflikt, trzeba się zdecydować ;)

Gość franiaaaaaa
Będę się za Ciebie modlić autorze...ten gość z linku tkwił w tym gównie po uszy ale Bóg go od tego uwolnił - Tobie też się uda, tylko mu zaufaj:)

Gość franiaaaaaa
Majowa...po co to robisz? Co się skłoniło do tego?

Gość odświezam temat
czarny duzy pies to jeden z najgorszych snow

Od zawsze mnie to pociągało i czułam że to coś dla mnie, chociaż nie powiem - początki były trudne, moje życie wywróciło się o 180 stopni... Ale teraz rozwijając się duchowo na "własną rękę" wreszcie czuję się duchowo spełniona i bliżej Boga niż kiedykolwiek wcześniej. Ale w sumie na publicznym forum wolałabym tego nie roztrząsać :D

Od zawsze mnie to pociągało i czułam że to coś dla mnie, chociaż nie powiem - początki były trudne, moje życie wywróciło się o 180 stopni... Ale teraz rozwijając się duchowo na "własną rękę" wreszcie czuję się duchowo spełniona i bliżej Boga niż kiedykolwiek wcześniej. Ale w sumie na publicznym forum wolałabym tego nie roztrząsać :D

Gość przystojniacha
czemu najgorszy sen, co on oznacza?

szafa_gra: ja głownie współczesny szamanizm, aczkolwiek zdarza mi się czasem czerpać z innych ścieżek. Znalazłam sobie nawet "mentorkę" uzdolnioną w tych dziedzinach dziewczynę, która mnie uczy i mi pomaga w rozwoju, trzymając rękę na pulsie, żebym nie władowała się w kłopoty :)

Gość bbczkhd
Kafeteria to też uzależnienie i co to tez kuszenie diabła hahahahaha!!!!!

Tarja666: jak dotąd miałam dwa komplety run, pierwszy robiłam sama z bukowego drewna, a kiedy się zużył (pozacierały się znaki) mój znajomy rzeźbiarz zrobił mi nowy komplet z jałowca. Każdy nowy komplet run trzeba poświęcić i przygotować do przyszłej pracy.

a to jestes szczesciara..ja niestety bladze po omacku..staram sie zebrac jednak maksymalna wiedze teoretyczna...na dzien dzisiejszy nie mysle o praktyce...wlasnie by sie w jakies klopoty nie wladowac :-) zrezygnowalas z chrzescijanstwa..slyszalas o lamaniu pieczeci kosciola? tzn. o negatywnej interpretacji tzw "sakramentow"

Gość odświezam temat
przystojniacha on oznacza smierc