Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...cccc....cccc...

interpretacja snów-potrafi ktos?

Polecane posty

Gość ...cccc....cccc...

Witam.Czy ktoś z was potrafi interpretowac sny?od dluzszego czasu mam powtarzajacy sie sen,lub "scenariusz" jest podobny. Sni mi się winda...winda spada,probuje sie wydostac(zawsze sie jakos uratuje),scianki w windzie zaczynaja sie zblizac,chca mnie zgniesc,odpada dno windy,lub winda zamiast jechac jak zawsze pedzi tak ze az podnosi mnie pod sufit,wciska w podloge,sciany itp...zawsze usilnie i panicznie probuje sie wydostac-czasami mi sie udaje a czasami poprostu sen sie konczy,nie przypominam sobie zeby umarla w ktoryms snie.Czasami mam inny powtarzajacy sie scenariusz zwiazany z klatka schodowa czy tez całym blokiem(blok 10 pieter,2 klatki,polaczone z soba przejsciem na 6 pietrze)...cały czas uciekam,ktos mnie goni czuje paniczny strach.

Gość Migugyy
Jebnij sie w czolo.

Gość ...cccc....cccc...
coz za inteligetna i doglebna interpretacja...radzę zastosowac swoja rade.

Gość dziwie sie że kakakakaka
tez miałam kiedys takie sny jak mieszkałam w starym bloku, w nowym też jest winda ale nie snia mi sie juz , a jesli to rzadko, to taki motyw, duzo ludzi ma ten sen, tak samo jak o spadaniu

Gość ...cccc....cccc...
excrtvybnu Tak w bloku,nie zaznaczylam ze to moj blok mi sie sni(najczesciej).

Gość ...cccc....cccc...
dziwie sie że kakakakaka W tym bloku mieszkam od '94r. a sny tego typu mam od jakis 3-4 lat,ostatnio coraz czesciej.

a masz jakies problemy? ukrywasz cos? dusisz cos w sobie? jest cos co cie meczy a nie mozesz komus o tym powiedziec ?

Gość 55544455544
moze szykuje sie przeprowadzka albo wkrótce poznasz chloapka

Gość herbatka poobiednia
polecam sennik.pl albo google

Gość ...cccc....cccc...
excrtvybnu Problemy mam jak kazdy,ukrywam,duszy w sobie..no tak jest cos takiego(od zawsze to ukrywam),ale moj obecny partner o tym wie...byłam molestowana jako dzicko,bardzo krotki czas i doszlo to domnie dopiero po wielu latach,gdy zaczelam rozumiec pewne sprawy-i wie o tym tylko moj obecny partner....moze faktycznie o to chodzi bo ostatnio czesto do tego powracam(przeszkadzaja mi tamte wydarzenia w zyciu,w zwiazku,w bliskosci).