Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaja-09876

Wylew ???????????

Polecane posty

Gość kaja-09876

Dzisiaj moja mama mi powiedziała że chyba dostanie wylew. Jak na nią spojrzałam to nie wiedzialam czy sie śmiać czy płakać. czy żartuje czy mówi poważnie. Ale powiedziała tez ze zapisala sie do neurologa(niestety dopiero na sierpnia najwczesniej mozna). Dzisiaj i kilka dni wczesniej wspominała ze boli ją głowa i czuje takie sztywne w okolicach całego czoła i na skroniach. Bardzo sie tym zmartwilam, czy sądzicie ze mogą byc to obawy jakiejs choroby? Moja mama żyje w strasznym stresie a ma dopiero 45 lat:/

Gość annia.....................
Dlaczego nie przedzwoniłaś na pogotowie?????

Gość kaja-09876
a po co skoro normalnie sie zachowuje wszystko robi i chodzi do pracy, a takie sztywne ze czuje to juz mi niedawno wspominała

Gość Dr Robak
niech mama zmieni sposób odżywiania.

Gość kaja-09876
czyli ? Czytałam ze powinna jesc owoce warzywa i ciemne pieczywo ale co jeszcze?

Gość ...cccc....cccc...
lepiej zawiz ja do szpitala...moj ojciec mial takie dretwienie przez kilka dni i sie nie przyznawal..zemdlal w koncu.Jest drugi rok po udarze mozgu.....nie potrafi sam jesc,ledwo chodzi,calodobowa opieka. Nie bagatelizujcie tego,dretwienie nie jest czyms normalnym!opadaja jej kaciki ust?

Gość Dr Robak

Gość dadusiak
koniecznie niech się zdaba! nie wolno niczego bagatelizować... co do neurologa to faktycznie ciężko, byłam raz u dr Staszewskiego prywatnie i przyjął mnie w przeciągu tygodnia, myślę, że jesteśli jest możliwość to zdecydowalnie lepiej jest iść szybciej i no niestety drożej, ale jeśli o mnie chodzi zdrowie najważniejse.. a z naszym nfz wiadomo jak jest..

Gość kaja-09876
ok dziękuje, dziś zapisze ją do rodzinnego lekarza zobaczymy co powie :-(