Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yuuuyyttytygghj

Moja dziewczyna sie sypie:(

Polecane posty

Gość vcb
@ kingaSXYSYS Ależ naturalnie, że prysznice pomagają w utrzymaniu biustu w ryzach, nie neguję tego. Jednak autor określił piersi swojej dziewczyny słowami: "cyce jej zwisają i są praktycznie niewidoczne" toteż śmiem wątpić, że na coś takiego li i jedynie przemiennie zimna/ciepła woda pomaga.

Gość Ja proponuje ja
pogadałbyś z nią, zamiast wytykać niedoskonałości...

Gość kingaSXYSYS
Madr z ciebie facet , kochasz swoja dzieczyne wiec chcesz wszystko zrobic by uratowac zwiazek, a nie rozgladasz sie za inna

ona zapewne wie o tych wszystkich balsamach, kapielach ale jakos tego nie stosuje, chodz kiedys na pewno stosowała Ale dodam ,że zrywam jej stanik , wię nie powinna tych piersi tak przeżywać

Gość kingaSXYSYS
vcb tu owszem masz racje, brzydko okreslil biust dzieczyny

Gość Ja proponuje ja
słuchaj, a duże ma te piersi, pełne? czy małe i obwisłe?

Gość ciocia pralinka
Autorze! Nie zrywaj jej stanika. Przeproś za ostre słowa i poświęć tej części ciała tyle uwagi, żeby po jakimś czasie czuła znowu się w pełni akceptowana. Potem zacznij wprowadzać diabelski plan - kupcie sobie rolki i idźcie razem pojeździć itd. :)

Gość Ja proponuje ja
Tak Ci się wydaje, a teraz wyobraź sobie, że ona wytyka Ci coś, co jest Twoją bolączką i to na chwilę przed zbliżeniem? Nie odeszłaby Ci ochota? Nie poczułbyś się jak za przeproszeniem, gówno?

Gość kingaSXYSYS
yuuuyyttytygghj wie ale jej sie nie cche, wiec zrob tak jak ci pisalam...z taktem wspominaj jak koedys wygladala, z biegiem czasu zrozumie to co jej sugerujesz

Gość Ja proponuje ja
Zastosowałbyś jako grę wstępną albo po prostu przyjemność, masaż jej piersi balsamem modelującym :)

Gość kingaSXYSYS
jesli poczuje sie akceptowana to nic nie zrobi, moze sie mysle juz sama nie wiem

Gość Ja proponuje ja
Połącz przyjemne z pożytecznym ;)

Gość shedead
a moze ty przesadzasz troche z tym biustem? moze poprostu delikatnie oklapl albo poprostu zrobil sie wiekszy i dlatego obwisl. napewno nie ma az takiej tragedii. pomysl jakby miala karmic dziecko to dopiero bylby szok jak sie te piersi zmienily. nie narzekaj ;p powodzenia i badz dla niej milszy mowiac jakies negatywne komplementy . ide spac ;D ciao ;D

Gość tyyytytu
ćwiczenia na biust?!! ło matko, ale jesteś ułomny! równie dobrze ona mogłaby powiedzieć, że jej twój siurek nie odpowiada, a później się dziwić, że się obrażasz, bo przecież możesz ćwiczyć.. skąd się tacy biorą.. a co do jej "nadwagi", to sama mam identyczny wzrost 176 i ważę 54 i jestem po prostu chuda, a twoja kobita przy 65 kg wygląda po prostu jak co druga babka na ulicy- normalna waga- ani super laska, ani tłusta krowa. i generalnie jeżeli masz tyle zastrzeżeń do swojej partnerki, to powinieneś ją zostawić- i nie pisze tego złośliwie- ty znajdziesz sobie taką co spełnia kryteria, a ona takiego co polubi jej ciało i przy kim nie będzie sie bała pokazać swoich niedoskonałych cycków i męczyć się brakiem akceptacji. oboje będziecie szczęśliwsi

Gość Ja proponuje ja
wiesz, Twoja "terapia szokowa" jak to wcześniej napisałeś, może ją po prostu zdołować zamiast zmobilizować...

Widzisz dziewczyna ma wredny charakter ogólnie, sama lubi wytykac rózne rzeczy i egoistycznie patrzy na swiat jak ja bym się tak zapuscil to by mnie od razu olała Po prostu ona musi ograniczyc imprezowanie bo tu też jest problem może nawet wiekszy,przeprosiłem ją o te cycki ale uraz pozostał,ogolnie jej nie mozna nic powiedzieć bo za raz się obraża

Gość Ja proponuje ja
Chcesz powiedzieć, egoistka?

Gość Ja proponuje ja
To jesteś z nią dlatego,że Ci na niej zalezy czy z innego powodu np. przyzwyczajenia, albo po prostu czujesz się za nią odpowiedzialny? Mieszkacie razem? Ona pracuje? Albo ma jakieś zaintersowania,hobby? Może trzebą ją czymś zająć?

terapia szokowa to był podszyw Cwiczyć to ona ma inne partie mięśni, jak mam byc szczery to zaczynam ostro z nia przysiady ze sztangą nie gówniane maszyny i martwy ciąg no i brzuch do tego troche bierzni, jakieś jeszcze cwiczenia na barki i ramiona i bedzie fajnie na cyce niech sobie stosuje balsamy push upy itd Zapakuje ja jutro do bgaznika i na siłke i do roboty

Gość Ja proponuje ja
To tutaj był podszyw? :D No nie tak ostro ;) tzn. bagażnik możesz sobie darować ;) Wiesz, Ty znasz ją najlepiej, więc chyba wiesz jak ją podejść.

Gość kingaSXYSYS
CZY to takie trudne o siebie zadbac? nie rozumiem, co on ma zrobic?Nie moze sie odezwac bo sie obraza, ma ja czyms zajac i jeszcze co? Niech zacznie o siiebie dbac i po problemie, zaniedbala sie bo jej sie najzwyczajniej w swiecie nie chce to lenistwo nic wiecej A on co? ma ja masowac balsamami , myslec o tym by jej znalesc zajecie?To my kobiety powinysmy zrobic wszystko by faceci nawet w dlugim zwiazku nas podziwiali a nei mieli problem co zrobic by ona o siebie dlaba

Gość Ja proponuje ja
No to nie dziwię się Twojemu zaparciu odnośnie jej wyglądu ;) Może gdybyś połączył pożyteczne ćwiczenia z jej przyjemnościami, to łatwiej by się przekonała?

Gość Ja proponuje ja
Może ona nie czuje zainteresowania z jego strony? Więc doszła do wniosku że nie ma się dla kogo starać? Czy Twoja dziewczyna przeżyła ostatnio jakieś załamanie? Może coś przykrego ją spotkało?

Gość powiedz ze na urodziny
zasponsorujesz jej operacje ujędrnienia cycków i zabiegi atycelulitowe w salonie kosmetycznym

Gość Ja proponuje ja
Hmm, a wtedy ona sprzeda mu liścia, bo ma wybuchową naturę... Kinga, nie każda kobieta jest taka jak TY :) Niektóre trzeba kopnąc w dupę, by nabraly rozpędu do życia i chęci ;)

Po prostu bez dyskusji jutro biora ja na siłkę i do roboty 3 razy w tygodniu po 1,5h i bedzie dobrze chaciałem zastosowac takie ćwiczenie ona sie podciaga na drązku ja ją trzyma za łydki miedzy czasie rucham, a ona robi seryjke 18/16/12/10 Ale tez mnie to dziwi zeby tak sie doprawić, ja wiem po sobie cwicze 7 lat i nigdy do takiego stanu sie nie doprowadze bo by mi było po prostu szkoda, a ona sie doprowadziła co sie bardzo dziwie Po za tym głupio jak koleś zaczyna byc ladniejszy od laski co nie?

Gość powiedz ze na urodziny
a tak szczerze, to myśle, ze te zmiany wynikają włsnie z rzucenia palenia. ja gdy rzuciłam palenie tez przytyłam, a te papierosy własnie sie zastępuje często słodyczami. Tak juz jest niestety. no a konsekwncją tego tycia i słodyczy jest celulit. no a na cycki to nic prócz operacji raczej nie pomoze