Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarny wąs

czy to zdrada?,

Polecane posty

to prawda. Sama widzę po sobie, że przez jakiś czas po spotkaniu tęsknię strasznie, a jak nie widzimy się dłużej to jest łatwiej, bo go nie widuję, nie muszę go mijać na ulicy udając obojętną. Ale na dzień dzisiejszy nie potrafię sobie wyobrazić tego, że mogłabym więcej się z nim nie spotkać. Gdyby to była tylko kwestia seksu bez emocji, to pewnie nie byłoby problemu- do widzenia i tyle. A tak...sam fakt, że to mężczyzna z którym można porozmawiać na poziomie, że naprawdę świetnie się rozumiemy, sprawia że byłoby naprawdę trudno. Zwłaszcza, że nie straciłabym tylko świetnego kochanka, ale też i przyjaciela...

i to jest właśnie to że nie chodzi nam o czysty seks a o tą rozmowę o tą przyjaźń .. Powiem Ci że ja już jestem umówiona na jutro rano .. przyjedzie po mnie przed pracą jak za dawnych starych lat ... mam motyle w brzuchu :D

to musisz być nieźle podekscytowana :) tym razem to ja zazdroszczę Tobie :) tak jak ja czekałam na wczorajsze spotkanie jak na szpilkach, tak ty czekasz na jutrzejsze, tyle że po 3 miesiącach to dopiero będą emocję...

znamy się jak łyse konie :) swoje ciała swoje reakcje ... mmmmmm... Ruda i pomyśleć że to dzięki Tobie dziś wyciągnęłam do niego rękę normalnie mnie zazdrość zmobilizowała :)

no cóż różne bodźce pchają człowieka do działania ;) oj już sobie wyobrażam co tam się będzie jutro działo...

Znaleziona :) udanej randki jutro rano :) ja pewnie dopiero po weekendzie tu zaglądne...chociaż może uda mi się luknąć jeszcze jutro na chwilkę :) ale jak już wpadnę, to wszystko opowiesz :) a tak trochę tkliwie...ale niby to tylko internet, ale naprawdę można poznać świetnych ludzi :) Znaleziona, w końcu kto nas lepiej zrozumie, niż my siebie nawzajem :)

oooooo nikt tu od czwartku nie zaglądał??? hmmm no ale może ja Was wszystkich pobudzę do działania ;) Dzień dobry :)

cześć ja37 hej Polecony :) dokładnie tak, ja jak zwykle mam wolne, w końcu ktoś się musi obijać ;) zresztą po weekendzie trzeba odpocząć i siły zregenerować :) a Ty pewnie zapracowany jak zwykle :)

:) właśnie nam się rozsypuje kurcze:) to musimy go trochę podratować ;) wczoraj byłam cały dzień na szkoleniu więc nie mogłam pisać, ale wieczorem zerknęłam a tu ciiiisza. musimy dziś nadrobić ;) a Ty lepiej opowiadaj jak po piątkowym spotkaniu :)

Gość polecony_przedwczorajszy
Witam moje przecudowne kolezanki 👄 wyrazam gleboki zal ale nie moge byc ostatnio z Wami:-( Czasem przeczytam ale tak jak piszecie wiele tego nie ma:-(

cześć Polecony :) no właśnie tak się zdziwiłam jak zobaczyłam Cię na pomarańczowo ;) a cóż Cię takiego powstrzymuje od pisania? no tak, coraz mniej ostatnio na tym naszym topiku, ale jeśli akurat ktoś nie może, nie ma czasu tu zaglądać to się pusto nagle robi.

no dokładnie :) i tak się jakoś mijamy tak w ogóle to nam się zrobił całkiem nasz topik :) co jakiś czas ktoś się próbuje wkręcić, ale w efekcie i tak piszemy między sobą :)