Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarny wąs

czy to zdrada?,

Polecane posty

ciekawe czy On tak mysli? sila rzeczy czuje sie w obowiazku go wesprzec:-P zal mi tego Twojego meza:-( Twojego Ruda nie bo my mlodsi jestesmy mniej Nas to boli tak mi sie wydaje. I jakby to bardziej normalne dla nas.

ooooo obrońca uciśnionych się odezwał :D:D:D ach ta męska solidarność :) a mojego to w sumie nie ma nawet przez co żałować, bo ma normalnie luz blues ;)

Znaleziona...no ja nie wiem, czy nie agresywna :) mówisz że nieobliczalna...to ja nie wiem jak już się rozpędzisz :D:D:D

od czasu do czasu to i ja lubię dominować :) i jak już się wczuję w rolę to ehhh :D ale fakt wolę, jak to facet jest panem i władcą :)

no wlasnie laczy Was wiez do tego jestescie wiele lat po slubie i pewnie mysli ze moze Ci ufac, jak sie dowie to bedzie dla niego cios. Co innego taki ja ktory ma swiadomosc ze moze mnie zona zdradzic nie bede tego az tak przezywal ale On by oszalal bo za pewne bardziej idealizuje uczucie chocby z racji wieku czy wychowania ktore kiedys bylo inne. A tak w ogole to ale mi sie na moralozowanie wzielo sory:-P

No co Ty Polecony :) jaka kochanka mój maż jest wierny jak łabędź i nie ma szans żeby szukał przygód ponieważ ma w domu kobietę jaką można sobie tylko wymarzyć :) a i nie miałby kiedy mnie zdradzać :) Ruda a kilkakrotnie mąż przechwycił moją komórkę albo zainstalował na laptopie takie cuś co zapisywało moje meile :) Mówię Ci wiele razy juz mnie przydybał ale moje maślane oczęta potrafią zdziałać cuda :)

mysle,ze tak samo faceta, kto szybciej da sie skusic? Zona na przystojniaka sypiacego komplementami czy maz ktoremu panienka sie wypina? Albo inaczej, przy propozycji wprost? Chociaz dzis to juz nie wiadomo:-D