Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość historia wyszukiwania :(

historia wyszukiwania google :( jak to pozmieniać?

Polecane posty

Hej, czy mógłby mi ktoś z Was powiedzieć, jak zmienić taką rzecz: jak wejdę na stronę wyszukiwarko google, która jest moją stroną startową, i zaczynam wpisywać w okienko wyszukiwania jakieś hasło, pojawiają mi się hasła, których już kiedyś szukałam, podobnie dzieje się w okienku wyszukiwarki google, który mam w pasku zadań - prawy górny róg. Przeszkadza mi to, bo nie korzystam na wyłączność z tego komputera. O ile w pasku w prawym górnym rogu, mam po naciśnięciu prawego przycisku myszy, najeżdżając na to okienko - opcję: "usuń historię wyszukiwania", to na stronie startowej w okienku nei mam takiej opcji. Jak usunąć tą historię wyszukiwania z wyszukiwarki ustawionej jako strona startowa? Z góry dziękuję osobie, która pomoże.

Gość a czego szukalas takiego
ze nikt sie nie moze skapnac? narzedzia - wyczysc historia przegladania - wszystko, powinno zniknac

Gość a czego szukalas takiego
napisz czy dobrze pomyslalam

Gość dghrf
ale tego w ogole nie mozna usuwac. mozesz sobie wejsc w taka opcje, by komputer usuwal Co historie przegladarki co... i wybierasz sobie, ale nie wiem czy to tez obowiazuje tą ramke w google wlasnie. dobranoc :)

Gość blikcvj,afk hfcnl
narzędzia-opcje-prywatność-czyść historię po wyłączeniu przeglądarki

hej, w historię przeglądarki wchodziłam i kasowałam wszystko, to samo w okienku wyszukiwarki google w pasku na górze i dałam radę. Niestety w wyszukiwarce ustawionej jako strona startowa nie mogę w żaden sposób skasować tej historii. Ps. Nie wyszukiwałam niczego czego mogłabym się wstydzić, jednak ze względu na to, że z tego komputera korzystają jeszcze inne osoby, czuję dyskomfort, gdy wiedzą, że wpisywałam np. "plamienie owulacyjne" ;)

dzięki, ale jak wejść w tą zakładkę narzędzia, bo próbując coś zdziałać na własną rękę, skasowałam jakiś pasek zadań na górze ekranu i nie mam tego odnośnika, jak to przywrócić?

dzięki wszystkim za pomoc, a w szczególności:blikcvj,afk hfcnl przywróciłam pasek z odnośnikiem narzędzia i wyczyściłam :)

Gość blikcvj,afk hfcnl
proszę🌼