Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość troche zawiedziona

Dziwne zachowanie faceta

Polecane posty

Gość troche zawiedziona

Od 4 miesiecy codziennie pisze z pewnym gostkiem, niby to tylko gg i juz nauczona doswiadczeniem wiem, ze nie nalezy zbytnio przywiazywac sie do takich znajomosci, to jednak troche mnie dotknal pewien fakt:/ Mianowicie on od jakiegos tygodnia bardzo dziwnie ze mna pisze:/ Tak bardzo lakonicznie, pobieznie, w kolko tylko powtarza, ze wszystko jest ok, ale wlasnie jednoczesnie bardzo wyraznie dajac do zrozumienia, ze nie jest ok:/ nigdy wczesniej tak sie nie zachowywal:/ Troche mi szkoda tej znajomosci, bo jednak bardzo fajnie nam sie pisalo. Czy takie zachowanie swiadczy, ze facet jest jakis niestabilny emocjonalnie, a moze nawet nienormalny? Dac sobie z tym spokoj? Moze ktoras z Was miala tez kiedys podobne doswiadczenia?

Gość troche zawiedziona
Pytalam, odpowiedzial, ze wszystko jest ok:/ Ale wlasnie nie jest, on nie pisze tak jak wczesniej, nawet specjalnie przeanalizowal nasze rozmowy i to widac bardzo wyraznie:/

Gość troche zawiedziona
Niestety nie ma takiej mozliwosci w najblizszym czasie, bo on jest teraz w UK:/

Trudno mi radzić by kogoś nie skrzywdzić. Może mała "rozłąka" wznieci tęsknotę i powrócą dawne rozmowy... nie wiem co poradzić...

Gość troche zawiedziona
Tez nad tym myslalam i jak tak dalej bedzie, to nie bedzie innego wyjscia. Dzieki za chec pomocy!;)

Znudzila go ta znajomosc :) Proste:) i nie stac go na to aby ci dac do zrozumienia liczac ze sie sam odczepiesz:) Po prostu nie pisz do niego! i poczekaj co dalej bedzie .Jesli sam cie zacznie nagabywac odpisz ze mialas wrazenie ze znudzila go ta znajomosc.Z pewnoscia wyjasni .A jesli nie -to masz go z glowy !Nie ma co ciagnac na sile znajomosci i szczegolnie na GG

Gość aaaaaa luska
A moze zona/dziewczyna przylapala go na pisaniu i teraz ma przechlapane wiec stara sie zerwac kontakty. nie pisz pierwsza i nie wypytuj co jest nie tak. bedzie chcial to powie ..

Gość aaaaaa luska
A moze zona/dziewczyna przylapala go na pisaniu i teraz ma przechlapane wiec stara sie zerwac kontakty. nie pisz pierwsza i nie wypytuj co jest nie tak. bedzie chcial to powie ..

Gość tak jak zawsze
;)