Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gentlemanIam

prawdziwe kobiety...

Polecane posty

Gość gentlemanIam

Gdzie można znaleźć prawdziwe kobiety, ktorym nie w głowie tylko imprezy i pieniądze? Kocham piękne kobiety, jednak prawdziwych kobiet nie sposób spotkać... Prawdziwe damy, dla których chce się żyć, żyć z nimi...

Gość Nie, nic z tego
Są tylko trzeba patrzeć z sercem a nie czym innym

Gość asiablondynka
prawdziwa kobieta to taka co nie lubi sie bawic i chce byc biedna??

Gość gentlemanIam
oczywiście, że nie taka która chce być biedna i nie lubi się bawić. Ale nie taka która patrzy przez pryzmat pieniądza, a bawić się każdy lubi, ale nie takie co odliczają godziny i minuty do piątku wieczór, żeby śmigać po dyskotekach co weekend.

Gość dfgashgsr
problem w tym że prawdziwe piękne kobiety lubię tak samo pięknych prawdziwych męzczyzn zaradnych niezależnych wykształconych inteligentnych przystojnych a co za tym idzie bogatych, bo niby dlaczego piękna kobieta ma wybierać tych biednych niudaczników jak sama ma klase, urodę i kasę.

Gość asiablondynka
ale kobiecosc polega wlasnie na materializmie

Gość poiuiojuall
a dlaczego kobieta ma wybierać biedaka ??? bo ja nie ogarniam :D jak sama jest piękna to może wybierać i przebierać i super, niech wybiera najładniejszego najfajnieszego i najbogatszego bo jak to mówią lepiej płakac w porshe niż maluchu. A nędznicy i nieudacznicy zawsze takie zwyzywają od dziwek, bo są zazdrości i załamania że sami nic nie osiągnęli i niczym takiej fajnej kobiecie nie mogą zaimponować.

Gość pogromca samic
dzieci debilne nie wiedza co to dama i kobieta.Materializm zabija dame a rodzi szmate.Wsadzcie sobie zwitek banknotów do cip i przezyjcie orgazm.Powodzenia:D

A już po 25 ce- to istna wścieklizna macicy. :D Tak, tak... Dodaj do tego wiosnę imasz stary istne TNT

Gość asiablondynka
orgazm to ja potrafie sobie sama zapewnic;)

Gość gentlemanIam
Nikt nie mówił, że ma wybierać faceta w maluchu czy porsche. "jak sama jest piękna to może wybierać i przebierać i super, niech wybiera najładniejszego najfajnieszego i najbogatszego bo jak to mówią lepiej płakac w porshe niż maluchu." to jest właśnie to o czym mówię. Nie przywiązuje się do faceta, osoby, tylko jego gotówki. Nie ważne czy ma dużo, czy mało. Sztuczna miłość, nie prawdziwa. Dzisiaj jesteś kimś jestem z Tobą, jutro nie masz nic to spadaj. Nie mówię, że takie są kobiety, tylko jakaś część. Nie urażając kobiet :)

Gość helenkanka
mam 22 a na seks mam ochotę non stop :/ jak z wiekiem będzie gorzej to ja się załamie :(

Gość pogromca samic
helenka ureguluje ci to sam lub z pomoca medycyny chcesz?:)

Gość bez pseudonimu...
gentlemanIam boże jak wy nic nie rozumiecie :( kobieta z klasą ( nie mówię o zwykłej puszczalskiej która lecie na drogie samochody) nie wybierze biedaka tylko kogoś z pieniędzmi mimo że SAMA RÓWNIEŻ MA KASĘ !!! Kobiety z klasą lubię facetów na poziomie a taki zawsze ma pieniądzę.

Gość helenkanka
pogromca samic jak jesteś przystojny to chce :P

Gość Jaki Ojciec taki syn
przynajmniej jeśli hodzi o rodowód.. bo o resztę to tylko częściowo

Gość gentlemanIam
już nie brnijmy w temat pieniądza, bo to względna rzecz. Jednej będzie mokro jak zobaczy złoty łańcuch i pełnoletnią limuzynę, innej to nie zaimponuje, można gdybać. Nie mówimy tu o skrajnych przypadkach, żeby dama szukała faceta na zasiłku itp. Chodzi o samą, szczerą miłość. Nie dla pieniądza i innych dóbr. Nie mówimy też, o damach salonowych, która "oleje" zwykłego szaraka, dla zasady.

Gość pogromca samic
jesli to jest warunek,to jestem.Tak mówią.Tylko mi potem nie wymyslaj,ze twoim zdaniem nie jestem,bo mam certyfikaty i referencje:D Podaj namiary bez kitu a sie przekonasz.U mnie nie ma kafe ściem

Wystarczy popatrzeć na tutejsze tematy: samoopalacze, ekspresowe diety, fotki do oceny, waga do oceny, anons ( w którym warszawianka chwali się tym, że potrafi lepić pierogi:D) Rozpoczyna się okres żniw:D:D:D . . . ..............złoty okres dla nas Panowie

Gość pogromca samic
moja ciotka byla z biednej rodziny a damą była zawsze i za biednego wyszła.Dorobili sie wic mi nie pieprzcie głupot

Gość asiablondynka
gentelmen ja mysle ze jest odwrotnie. ze to mezczyzni sa powierzchowni i patrza jak sie zabawic i wykorzystac

Gość werykon.ka
Uważam się za kobietę z klasą, nigdy pieniądze nie były dla mnie ważne u mężczyzny. Sama w życiu stanęłam przed wyborem, bogaty z którym przyjaxniłam się bardzo i bardzo biedny, tego pierwszego nie kochałam jak się kochać powinn faceta, nie czułam pożądania, na punkcie tego drugiego zwariowałam pod każdym względem i zostałam z nim, teraz żyjemy biednie nie stać nas na nic, miłośc minęła a my biedujemy w nienawiści do siebie, z dnia na dzień w szarej rzeczywistości która tylko to pogłębia. Tamtego obserwuję, widujemy się czasami, bardzo bogaty, wysoki status społeczny, wczasy, podróże, uśmiech, relaks. Żałuję wyboru...

Gość zagramanica czy nie
Jaki Ojciec taki syn przynajmniej jeśli hodzi o rodowód.. bo o resztę to tylko częściowo

Gość asiablondynka
jacy mezczyzni takie kobiety...

Gość gentlemanIam
idę spać, miłej nocy kobitki :)