Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Takka Jednna Młodda

Mam dopiero 17 lat, a już strasznie zniechęcona do świata...

Polecane posty

Gość Tylko On i On
czy moze juz nastepny

Gość Takka Jednna Młodda
No wiem o co chodzi. Nie wiem tylko jak mam się pozbierać.

Gość Ty moja pyro
cos mi mowi ze jestes wegetarianka, zawsze dbalas o cialo choc to nie ma znaczenia pyro Ty

Gość do kasi
Fredek, tylko nie myl Kasi pyry z soba...to do niej pisze

Gość do wojowniczej Kasi
zostaniesz duza Kasia jak przestaniesz byc na mnie zla, za hm...swoje slabosci...

Gość mamovichyjkda
Opowiedcie erotyczna historie:)

Gość Kasior zly
a Twoj blondyn Tobie nie opowiada - na moje oko jest w porzadku, juz Ci mowilem dla czego. A moze masz juz nowego. Oj Kasia Kasia

Gość Takka Jednna Młodda
No tak, psycholog dobry pomysł. Nie pomijając faktu, że na wizytę czekam miesiąc:) Miałam dwie. Póki co mało produktywne. Wiadomo - póki co musi się zapoznać z nowym terenem. Po 2 godzinach mniej więcej będzie potrafiła stwierdzić co we mnie siedzi. Staram się jej to ułatwić i gadam przez tą godzinę, żeby czasu nie traciła na wyciąganie ze mnie problemu. Póki co mało mi doradziła. A co do regularnych jakiś terapii uzdrawiających umysł to w ogóle. Ale psycholog jest za darmo, dostałam szybkie skierowanie ze szkoły do poradni psychologicznej. Babka jest spoko, ale jak pisałam, czekać trzeba miesiąc. Więc muszę wziąć się sama w garść. Teraz czytam o jakiś afirmacjach. Mhm. Ciekawe.

Gość Kasior zly
Twoj blondyn sie mnie obawial, bo wiedzial ze jestem inteligentny i nie krzywdze kobiet. Ty tez o tym Wiesz tylko sie nie chcesz do tego przyznac. Powiem tak - swiety nie jestem, ale dosyc ostrozny.

Gość Dobranoc Galeria
dobranoc Mimi; Kasia, Asia, Magda, Agnieszka itd...coz, w leb nie dostane.. .

Gość Takka Jednna Młodda
Jakby mi psychiatra miał pomóc? Lekami? Proszę Cie. Nie wierzę w takie świństwa. Znam ludzi, którzy byli normalni, ale mieli problemy, a po lekach im odwaliło kompletnie. Nie wierze w nie. To świństwo, które niby ułatwia sprawę, a tak na prawdę tylko uzależnia i robi z ciebie większego idiotę. Nie, dziękuje.

Gość Takka Jednna Młodda
No tak, rano. Tata zaraz do pracy, a ja co? Spać.

Gość mlaskau
idź do spowiedzi

Gość Takka Jednna Młodda
Nie wierzę.

Gość gumiska 204
Hmm.. też mam 17 lat, a nie czerpie żadnej radości z życia. W ogóle nie widzę sensu mojej obecności na tym tym świecie. Tak jak Ty przekonałam się że ludzie to podłe świnie. Dzisiaj znowu muszę wstać i iść do szkoły i patrzec na tych debili :/ no ale cuz trzeba żyć dalej.

Gość Takka Jednna Młodda
A ja znowu nie wstałam do szkoły. Jak mam się pozbyć tego przeszywającego lęku? Od jakiegoś czasu jakbym oduczyła się stawiać czoła przeciwnościom losu. Wolę uciekać... To już się stało nawykiem. Widzę, czuję coś, co mi ciąży, z czym czuję, że sobie nie poradzę, więc biorę nogi za pas i uciekam. Uciekam jak najdalej. A to nie jest wyjście z sytuacji...