Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość reyeryt

czy gdyby was podrywal facet tak z 20 kg nadwagi, to dalybyscie mu szanse?

Polecane posty

Gość reyeryt

gdyby w twarzy byl OK, z charakteru tez i do tego mowil, ze zamierza schudnac?

Gość GretaBarbo
niech się odchudzi najpierw mówić to sobie może, może też mówić, że zamierza trafić 6 w totka. Tylko co z tego...

Gość monius171
ale Wy glupio gadacie... odtrącacie czlowieka tylko dlatego, ze jest troche grubszy... a nie interesuje Was to co ma w glowie??

Gość monius171
ale Wy glupio gadacie... odtrącacie czlowieka tylko dlatego, ze jest troche grubszy... a nie interesuje Was to co ma w glowie??

Gość taktaktaktak...
tak, nawet takiego poznalam. nie podobal mi sie wogole - z nadwaga, niemodne buty, spodnie. pierwsza reakcja - nie, nie, nie. ale... po 10 minutach pelne oczarowanie!!! i randka/nierandka trwajaca 10 godzin. nagadac sie nie moglismy.

Gość dziś na pomarańczowo
z tym, co ma w głowie do łóżka nie pójdziesz, a związek to też seks. nie mam nic do ludzi z nadwagą, ale nie oszukujmy się, większości osób nie pociągają fizycznie grubasy.

To zależy, inaczej wygląda facet 190 wzrostu i 20 kilo nadwagi, a inaczej kurdupel 170 z taką nadwagą. Zresztą waga o niczym nie świadczy, czasem ktoś dużo waży a wygląda szczupło.

Gość dziś na pomarańczowo
ja też takiego poznałam, akurat modnie ubrany był jak diabli, miał pieniądze i gust, ale okazał się dość szybko takim samym palantem, jak i szczupli panowie. fakt, że się odchudzał, więc może w miarę utraty kilogramów przybywało mu chamstwa i bezczelności, na zasadzie "już jestem szczupłym przystojniakiem, to mogę ludzi traktować jak gówno".

Gość monius171
mnie np bardzo podnieca inteligencja u faceta niż jakaż nienaganna twarz... mężczyzna musi być mądry i zadbany i tyle!

Gość lejlalllala
hmmm to zalezy od budowy ciala. bo niektórzy wygladają jak typowe pulchen grubaski ,a niektorzy sa tacy misiowaci ,albo grubej kosci przy tej wadze