Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Original

W mieście są same popaprańce

Polecane posty

Raz że ich wygląd wola o pomstę do nieba to jeszcze ich ubiór powala skąd oni biorą takie lachy?! Do tego pełno tu jakiś odchyleń od normy lub kopie kopii ..! W takim mieście przystało mi żyć !wielu tu z normalnością nie ma nic wspólnego! To tak z obserwacji i jak wstrzymać sie i nie parschnac śmiechem gdy sie widzi na ulicy takie coś ?! Przypuszczam że nawet jakiś klown nie zadziałałby tak na mnie rozweselajaco jak co nie którzy ze swoimi stylizacjami i wyglądem!haha

Gość ejże
Człowiek inteligentny ma zdolność przystosować się do każdego środowiska, więc wiesz... :)

A czy ja powiedziałam że sie nie przystosowalam?! Jestem nadzwyczaj tolerancyjna !hehe

@Pierre u mnie w mieście te maszkarony męskie i żeńskie są typowo miastowe. Dresy, błyszczące panienki z tłustymi włosami. Ci z wiosek ubierają się bardziej stonowanie, bo kasy mają mniej

A i widać kogo nie stać na ciuchy a widać kogo stać ale co z tego jak to co mają na sobie to wygląda beznadziejnie?!

Kobiety na codzień malują sie za mocno i oczywiście nie może zabraknąć eyelieniera oko staje sie ciężkie i sztuczne! A jak ta całą maskę jedna z druga z myje wygląda w ogóle inaczej ..nie wiem czy faceci nie czują sie oszukani?!