Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Widok z mojego okna

Muszę opuścić ,mój dom.

Polecane posty

Gość Widok z mojego okna

Straciłam wszystko ,nie mam pracy ,męża niedługo nie będę miała domu. muszę wyjechać za granicę do pracy ,zostawic moje kochane dzieci z mamą i szukać chleba za granicą .Siedzę sama w domu który muszę opuścić i rozpaczam ..nie mam siły by tam jechać jednak wiem ,że muszę.

Gość lela***
A co się właściwie stało? Gdzie chcesz wyjechać i do jakiej pracy? W jakim wieku masz dzieci?

Gość sosotypuszka
to przyjedz do mnie z dziecmi a ja pojade za granice

Gość Widok z mojego okna
Miałam działalność gospodarczą ,dwie firmy ,mąż posezdł w siną dal do nowej kobiety ,zostały zaciągnięte kredyty ,niestety ja byłam głównym kredytobiorcą,mój sklepik zbankrutował nie mam pieniędzy na rachunki ,banki dobijają sie do drzwi ,dzieci 6-14 lat.

Gość tak z ciekawosci
a nie mozesz np sprzedac domu splacic komornikow i zaczac zycie od nowa podac bylego o alimenty, pomieszkac troche u mamy i jak staniesz na nogi to zaczac samodzielne zycie

Gość jestem pewna 29
Słuchaj odpowiedz mi na kilka pytań: 1. czy posiadasz jakieś nieruchomości , ruchomości ? 2. czy mąz płaci alimenty na dzieci i w jakiej wysokości ? 3. czy są to tylko kredyty czy tez US, ZUS ? 4. Kiedy powstały te długi i czy jest nakaz sądowy ?

Gość jestem pewna 29
przepraszam ale cos mi komputer szwankuje bo dlugo nie moglam dodać postu az tu nagle taki wysyp....

Gość Widok z mojego okna
Dom jest własnością mamy ,oficjalnie nie mam nic.Alimenty na dwójkę 800 800 zł. US i Zus na bierząco , tytułu komorniczego jeszcze nie mam zaległości w kredytach 2 miesiące.

Gość jestem pewna 29
jeżeli dom jest na matkę to jeszcze za jej zycia przepiszcie dom na twoje dzieci, bo po matce bedziesz dziedziczyć (jesli ta umrze i nie zrobi testamentu) a wtedy dom stracić możesz. Dlaczego piszesz ze stacisz dom skoro niczego ci nie wezmą bo nie masz nic ??? Pracować możesz np na 1/2 etatu lub na najnizszą krajową. Alimenty powinnaś podnieść na 600 zl na dziecko (zawsze coś więcej) Jak masz w domu coś swojego typu pralka lodówka to postaraj się o faktury na mamę.

Gość pigwa 56
no to o co ci chodzi ?? ludzie mają bardziej przesrane niż ty a się nie użalają.. nic ci nie zrobią