Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mdmdskjsdckjcixcihgjakld

kupuje uzywany samochod - poniemieckiej taxi - to wada czy zaleta?

Polecane posty

w ogloszeniu pisze ze samochod jest po niemieckiej taksowce. to dobrze czy zle? moim zdaniem bedzie mial duzy przebieg, ale raczej nie jezdzil ekstremalnie. co sadzicie?

Gość ladacełe kosmatełe,,,,,
mała przyjemność kupić fure po taksówkarzu

Gość Łowca B
Jeżdżę taką taksóweczką już dwa lata. Nie jest źle :) Przebieg to ona pewnie ma zarąbisty, choć na liczniku było 300 tys. Technicznie była idealna, tam servisują nie tak jak u nas , ale rdza ją żre niestety :(

Gość Łowca B
Coś się wali z tym forum. odpowiedź wklejam już czwarty raz : Jeżdżę taką taksóweczką już dwa lata. Nie jest źle :) Przebieg to ona pewnie ma zarąbisty, choć na liczniku było 300 tys. Technicznie była idealna, tam servisują nie tak jak u nas , ale rdza ją żre niestety :(

no wlasnie, przebieg glownie, a co sie wiaze z przebiegiem to i pewnie zuzywanie niektorych czesci. ehhh juz sama nie wiem.

Gość oooooooooooouuuuukl
Kiedyś jeździłem takim autem przez 7 lat. Przebieg jak kupowałem to 700 tys km. Sprawował się idealnie. Ale to był mercedes 124. Dzisiaj takich samochodów już nie ma.

no wlasnie, przebieg glownie, a co sie wiaze z przebiegiem to i pewnie zuzywanie niektorych czesci. ehhh juz sama nie wiem.

Gość oooooooooooouuuuukl
Kiedyś jeździłem takim autem przez 7 lat. Przebieg jak kupowałem to 700 tys km. Sprawował się idealnie. Ale to był mercedes 124. Dzisiaj takich samochodów już nie ma.

Gość Łowca B
Ja jeżdżę Mercedesem E klasa W210 2000 rok. Nabyłem go od pierwszego właściciela. Helmut był indywidualnym taksówkarzem w Stuttgarcie .