Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _ona_pytająca_

Za ile sprzedać mieszkanie??

Polecane posty

Gość _ona_pytająca_

Doradźcie mi z jaką cenę mam wystawić mieszkanie na sprzedaż. Mieszkanie ma 47m2, 3 pokoje (jeden przejściowy) , IV piętro - ostatnie, małe misteczko. 4 miesiące temu przeprowadzony był generalny remont (płytki/panele) wymienione rury w łazience, nowe drzwi wyjściowe, czynsz ok 260zł - wspólnota, W łazience wszystko zostaje, nowa kabina, muszla, umywałka z szafką, lustro. W kuchni zostaje wzystko oprócz lodówki , kuchenka jest w zabudowie, kuchnia wąska meble na zamówienie. 2 okna niestety zostały nam do wymiany oraz założenie drzwi do pokoi bo dotychczas nie były nam potrzebne. Mieszkanie zrobione nowocześńie, w jasnych barwach. bez balkonu. Umeblowane zostawiam też 2 pokoje, salon natomiat zostaje pusty. Jaką kwotę powinnam proponować wiadome że do negocjacji, żeby cena nie odstraszyła ale żeby nie za małopowiedzieć... Może ktoś obraca się w nieruchomościach i mi podpowie. Z góry dziękuję.

Gość tak z ciekawosci
znajoma 3 pokojowe wyremontowane z meblami i balkonem w malym miescie sprzedala za 140 tys

Gość Co byście zrobiły?
120tys by ci odpowiadało?

Gość Co byście zrobiły?
120tys by ci odpowiadało?

Gość BlackBerry299 !
dużo zależy od lokalizacji,jakie miasto,z którego roku budynek,a jak z remontami? czy płacisz fundusz remontowy czy własciciel dostaje po dokonanym remoncie wspólnoty osobne faktury? ja rok temu sprzedałam mieszkanie-44,5 m2,wieżowiec 10-cio piętrowy,5 piętro,2 odrębne pokoje w tym jeden z duzym balkonem po kapitalnym remoncie,z wyposażoną kuchnią,wc osobno,duze miasto w woj.Śląskim za 185 tyś. budynek z 1965 r,tzw.wielka płyta,blok docieplony,pomalowany,swietna lokalizacja-wszędzie blisko,przedszkole dosłownie po drugiej stronie bloku,plac zabaw

Gość BlackBerry299 !
dużo zależy od lokalizacji,jakie miasto,z którego roku budynek,a jak z remontami? czy płacisz fundusz remontowy czy własciciel dostaje po dokonanym remoncie wspólnoty osobne faktury? ja rok temu sprzedałam mieszkanie-44,5 m2,wieżowiec 10-cio piętrowy,5 piętro,2 odrębne pokoje w tym jeden z duzym balkonem po kapitalnym remoncie,z wyposażoną kuchnią,wc osobno,duze miasto w woj.Śląskim za 185 tyś. budynek z 1965 r,tzw.wielka płyta,blok docieplony,pomalowany,swietna lokalizacja-wszędzie blisko,przedszkole dosłownie po drugiej stronie bloku,plac zabaw

Najlepiej dowiedz się po ile są podobne mieszkania w Twojej okolicy i wystaw w takiej cenie albo trochę niższej jeśli zależy Ci na szybkiej sprzedaży

Gość _ona_pytająca_
no właśnie też się zastanawiałam 120-130tyś... może pójdzie.... zawsze można zejść z ceny

Gość defcdefcfwefrdev
na ppewno nie wiecej niz 200 tys.

Gość Za ile? Ja bym się na Twoim
miejscu nastawiała, że w ogóle możesz nie sprzedać. Na rynku mieszkaniowym zastój. Powiem Ci jako osoba rok temu sprzedająca mieszkanie, a teraz kupująca- remonty typu płytki-panele można sobie darować, bo i tak mało prawdopodbne, żeby trafiło się w gust kupującego. Licza się remonty typu:instalacje, okna, gładź na ścianach. Mebli tez nie powinnas znacząco wliczać w cenę, bo co z tego, że są skoro 90% podobać się nie będą?

Gość Za ile? Ja bym się na Twoim
miejscu nastawiała, że w ogóle możesz nie sprzedać. Na rynku mieszkaniowym zastój. Powiem Ci jako osoba rok temu sprzedająca mieszkanie, a teraz kupująca- remonty typu płytki-panele można sobie darować, bo i tak mało prawdopodbne, żeby trafiło się w gust kupującego. Licza się remonty typu:instalacje, okna, gładź na ścianach. Mebli tez nie powinnas znacząco wliczać w cenę, bo co z tego, że są skoro 90% podobać się nie będą?

Podaj wiecej danych, to Ci powiem dokladniej. jestes anonimowa. ile mieszkancow? ile km do miasta powiatowego, woj? jakie woj?

Podaj wiecej danych, to Ci powiem dokladniej. jestes anonimowa. ile mieszkancow? ile km do miasta powiatowego, woj? jakie woj?