Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cyfra plus

Rezygnacja

Polecane posty

Gość Cyfra plus

Witam! mam duzy problem z cyfra, tzn moi rodzice, mam nadzieje ze ktos mi pomoze, bo juz tyle nerwow i kasy poszlo sie jebać. rodzice maja podpisana umowe do stycznia 2013 r. tata byl w grudniu w punkcie cyfry zeby dowiedziec sie co zrobic zeby placic mniejsze rachunki, bo zaczely przychodzic po 132 zl. (nie poinformowali ze sie koncza wlaczona pakiety). i szanowna pani w tym punkcie dala nowa umowe po 43 zl. wziela stary dekoder i dala nowy. teraz sie okazuje ze sa dwie umowy jest jeden dekoder i dwa rachunki. nikt nie poinformowal ze tamta stara umowa nie wygasnie tylko mialo byc ze jest mniejszy abonament. teraz dzwonie do nich i ona mi mowi ze w punktach nie maja mozliwosci sprawdzania szczegolowych danych. no kurwa brak slow

Gość cyferko
Napisz pismo do cyfry plus z zażaleniem- skargą i wyślij poleconym z potwierdzeniem nadania.Będą dzwonić ale ty żądaj wszystkiego na piśmie i zawsze pytaj o nazwisko kiedy dzwonią i zapisuj.Ha

Gość ani025
Tak robią. wciskają ludziom i ściągają kasę.

Gość Cyfra plus
no dobra ale ja nie mam zamiaru placic dwoch rachunkow, czy to wogole cos da jak napisze skarge?? a najlepiej byloby wogole zerwac te dwie umowy.

Gość skonsultuj się
w urzędzie ochrony konsumenta

Gość Cyfra plus
jeszcze jedno pytanie jak mniej wiecej ma wygladac ta skarga?? bo nigdzie nie moge znalezc?

Gość to u mnie na zadupiu
sprawdz w umowie jaka jest kara za wczesniejsze odstapienie od umowy, moze to bedzie korzystniejsze niz comiesieczne placenie podwojnego abonamentu??? A do urzedu ochrony konkurencji i konsumentow i tak bym napisala opisujac cala sytuacje ze szczegolami

Gość Cyfra plus
ok dzieki

Gość to u mnie na zadupiu
skarga nic tu nie da, napiszesz do nich, a oni pewnie uprzejmie odpisza albo i nie, ze konsultant wyjasnil wszystkie szczegoly:D Niestety, ale tak to wyglada i trudno im cokolwiek udowodnic, musialabys miec jakies nagranie czy cos w tym stylu, a to przeciez niewykonalne

Gość Cyfra plus
może ktoś z was pomoże mi płacić abonament ?