Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alekos124

błagam o poradę!!!!

Polecane posty

Gość alekos124

jestem 3 miesiące po porodzie, karmię piersią, czy jest jakis związek z moim stanem włosów? po prostu lecą mi tonami! juz nie wiem co robić, łykam witaminy i nic. wyczesuje całe pasma po myciu, i walają sie wszędzie, musze nosic związane bo juz raz dziecku z buzi wyciagałam! co mi pomoże? są jakies tabletki? odżywki? któe moge brac przy karmieniu? błagam pomóżcie!

Gość erfwerfwer
Znane zjawisko, znane. To nie ma związku z karmieniem piersią, raczej hormonami. (Jest o tym sporo w necie). Oczywiście też tak miałam i chyba prawie każda. Dopiero mniej więcej w rok po porodzie sytuacja wróciła do normy. :D

Gość o ja cieeeeeee
to normalne. mi tak leciały, że aż placki z przodu zostały!!!!! masakra jakaś. teraz zaczynają odrastać i mam 'super' grzywkę ;-) nie martw się to normalka.

Gość normalkaaa
jak dzieczyny pisały. Mi zostawały całe kępy na poduszce, byłam przerażona. Zatykałam odpływ od brodzika. Teraz- 6 miesięcy od porodu już jest lepiej.

Gość alekos124
placki? jezu nie strasz! wyłysieję? dobrze, ze zawsze miałam gęste włosy to jest z czego wypadac, a w ciazy chyba ani jeden mi nie wypadł! brałyscie cos? heeeeeeeeelp!

Gość nimma
wejdź w link który podałam -masz tam podane co i jak jeść i co można zrobić.

Gość alekos124
ok zaraz czytam, dzieeeeeeeeeeeki!

Gość larysa26
mi wypadały jak po chemioterapii właśnie najbardziej w tym okresie,jak mała skończyła 3 m-ce.Obciełam z bardzo długich na króciutkie ledwie do ramion,też miałam placki.Tak jak ktoś tu pisze,około roku po porodzie zaczęły sie poprawiać ale wciąż nie są takie jak dawniej i pewnie nie będą.

Gość to nie winna karmienia , tak
sie dzieje po porodzie . Beda lecily az w koncu wszystko wroci do normy .