Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poparcie dla prawików

Jak myślicie dlaczego prawiki nigdy nikogo nie miały?

Polecane posty

Gość poparcie dla prawików

Dla mnie powodem jest jakiś dziwny konglomerat zdarzeń, tyle ich jest że aż trudno wymienić.

Gość hollygirlfromthehell
a dla mnie to tylko dzwina wymowka, oskarzaja caly swiat lacznie z kobietami, ze nikt was nie chce patrz luzer - nieatrakcyjny, bezrobotny, niewyksztalcony, niezaradny, brak elementarnych zasad kultury osobistej , zakompleksiony a morda od ucha do ucha i wybujale ego

Może mają strasznie wysokie wymagania co do partnerki...albo po prostu nikogo odpowiedniego na swojej drodze nie spotkali :P Może też przeszkodziła chorobliwa nieśmiałość i niemożliwość przełamania się w końcu ;)

Gość też ciekawe
To niesamowite! Mark Cornetti, dwudziestoczteroletni mieszkaniec Baltimore zjada dziennie osiem kilo popcornu!

Gość nie kazdy jest piekny
niektorzy maja np silny tradzik sa kulawi nosza aparat sluchowy i moga sobie pomarzyc o dziewcyznie

Gość też ciekawe
"Krem ze słoniowego łajna leczy trądzik"

Gość laJZER
niektórzy mają małego siurka

Gość też ciekawe
- O laboga! - załamuje ręce pani Donata - Pralka sama się w nocy włącza i zaczyna wirować! Cała chałupa drży a sąsiedzi z dołu walą w rury i wyzywają mnie od idiotki! Niekiedy te hakery włączają także płukanie, więc ten smok pożera oprócz prądu jeszcze wodę! Ile mnie to kosztuje! Jak przyjdzie rachunek za prąd i wodę to przyjdzie po prośbie iść i po datki prosić!

Gość nie kazdy jest piekny
u mnie akurat problem to pryszcze a dziewczyny wola byc same niz z pryszczatym okularnikiem bez prawa jazdy

Gość też ciekawe
Kobiety z mojego plemienia często narzekały na zatwardzenie - zdradził nam Juan Alvares - Wtedy były niedobre dla mężów i dzieci. Gotowały też wstrętne jedzenie. Postanowiłem rozwiązać ten problem. Długo myślałem. Rozmawialem z duchami. Obserwowałem małpy. Myślałem. Obserwowałem żółwie. Oczadzałem się dymem. W końcu znalazłem rozwiązanie.

Wielu mówi "zagadaj do dziewczyny", problem jest wtedy, jak ktoś nie umie mówić. To tak jak komuś bez nóg, powiedzieć żeby zaczął chodzić. Tak jak ludzie co nie chodzą, to unikają chodzenia, tak samo jak ludzie co nie mówią to unikają mówienia...

Brak bajeru, albo mała ilość kobiet z którymi by chcieli być. Ale w 95% brak bajeru i czasem do tego wyglądu (jeśli wymagają atrakcyjnej dziewczyny).

Gość Uuhujhnjjnkh
Sa np. pryszczate, glupie, niezaradne.

Gość singeleiv
są glupi

Gość hmmm.hmmhmm hm
no tak

Gość singeleiv
pomrocznosc jasna

Gość prawiczałkę
Wobec tego trzeba podziękować rodzicom. Wy często mówicie że prawiki przynoszą wstyd matkom i ojcom ale jednak ktoś ich właśnie w ten sposób wychował że są jacy są. Sami się tacy nie pojawili na tym padole.

Gość mój problem to to, że jestem
nieśmiały w stosunku do kobie i nie mam bajeru. Kobiety się uśmiechają do mnie ale same nie podejdą i tu problem.

Gość singeleiv
niekonieczn e-to wina szkoly i kleru -raz gdzies byl post matki -ktora rozpacza z e jej nastoletni syn zafascynowany katechetą -zaczal przesiadywac w kosciele ,chodzic n apotkania grup religijnych i czytac religijn e ksiazki lub czasopism a-jak on nie zmadrzeje to prawik gwarantowany

Gość prawiczałkę
E tam, to jest ledwo szczyt góry lodowej. Zwalczysz to ale stawiam że dostrzeżesz inne wady w sobie.

Gość prawiczałkę
@ singeleiv - ale taki przypadek to jest nieznaczny promil.

Gość singeleiv
szkola debiln a kleryklna sredniowiczna -bredzi z e seks to zlo itp -to ksztaltuje debiln e dziewice i praawiki

Gość e tam kobiety brzydko pachna
wiec szkoda sobie glowe tym zawracac

Gość hitilla
pisało gdzies ze w polsc e jest ok 500 szkoł reliigjnych - nie apmietam czy przedszkola wchodzily w te liczb e- to tam są mroki sredniowicza-pewnie uczennicom bada sie dziewictwo

Gość prawiczałkę
Przede wszystkim to są przechowalnie dla debili, (płaci się tam i masz oceny) a nie kuźnie prawiczków.

Gość hitilla
ale tam sie przeciez chwali prawictwo - to uczniowe maja wode w mozgu

Gość powodem jesttttttttt
nieciekawe życie, niska samoocena i odrzucenie przez rówieśników w szkole. Przeciez w innym wypadku tak by się nie stało i w LO już by jakaś ich do łózka zaciągnęła :P Cała reszta to tylko racjonalizacje i inne pierdoły. Bo lepiej mówić o sobie: Nie chcę brzydkiej :classic_cool: niż prawdę bo prawda jest taka: żadna na niego nie leci :classic_cool:

Gość hitilla
skor baba a nie chc e prawika to s e moga do burdla isc

Gość prawiczałkę
Przestańcie drążyć temat religii bo to nie jest powód. Ministranci też niby służą do mszy a słyszy się cyklicznie że coś tam odpierdolili.

Gość ta ja miałem męskie
technikum to kto miał mnie zarwać koledzy?