Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiemczyteztakmacie?

byly chlopak zaczal sie logowac na portalach erotycznych

Polecane posty

juz jakis czas nie jestesmy razem,dowiedzialam sie o tym,on mowil,ze nie chce szukac zadnych dziewczyn nic a okazalo sie ze w ciagu tygodnia utworzyl 2konta na takich portalach. jeszcze zrozumialabym strone typu Sympatia,ale ze szuka tylko seksu to mnie dziwi..Nie wiem myslalam,ze jest porzadniejszy,dziwnie sie poczulam. prosze nie pisac ze nie powinnam nawet tego komentowac,on nie wie,ze ja wiem. poprostu zaskoczylo mnie to,ze zdolny bylby umowic sie z jakas kobieta tylko na seks. przede mna tylko 2x uprawial seks,nie byly to jego dziewczyny.Zaczynam sie nad tym wszystkim zastanawiac.moze wlasnie on taki byl,a ja sie do niego pomylilam.Przykro mi.

nie wiem czy mnie rozumiecie.moze sobie robic co chce,ale mialam lepsze wyobrazenie o nim.

ale przed byciem ze mna nie mial kont na takim czyms.chyba. byl dla mnie porzadny dosyc,a teraz mam go za szmate.

ja rozumiem ze chce sie seksu.ale logowac sie i szukac seksu u dziwek? i z takim facetem bylam?to ponizajace

Gość i napewno też
on taki zawsze byl ,tylko dopiero teraz to odkryl i zaczyna byc soba:O Mezczyzni nie sa monogamistami,kobiety tez zreszta nie ,nie mowie,ze wszyscy ale taka prawda:O Ja bymnie byla tego taka pewna na twoim miejscu,ze jak z toba byl to nie mial takich kont:O Nawet nie wiesz do czego zdolni sa ludzie w zwiazkach i to nie tylko zwiazkach takich jak twoj ale i w malzenstwach :O:D:D:D:D

Was by cos takiego nie wkurzylo?

mieszkalismy razem,mielismy dostep do swojej poczty(ja uzywalam jego) i powiem szczerze ze teraz mnie podkusilo zeby sprawdzic czy ma jakas dziewczyne i zobaczylam to! wiem ze nie powinnam,ale niewazne. wczesniej nie bylo niczego podejrzanego. ja tylko nie rozumiem,jak mogl tak nisko upasc. brzydki nie jest zeby sobie kobiety nie znalezc,a szuka najwiekszych dziwek na portalach,ze sie tego nie brzydzi

Gość i napewno też
Ja bym byla tylko jeszcze bardziej rozczarowana kims takim :( i cieszylabym sie tym bardziej,ze juz z kims takim nie jestem :)

Gość nie, nie wkurzylo
Fakt, ze ktoś sobie zakłada konto na takim portalu nie oznacza jeszcze, ze się będzie umawial. Mogl też specjalnie tak zrobić, żeby zobaczyć twoja reakcje. Albo żeby pokazać, ze go wasze rozstanie boli bardziej, niżby chciał się przyznać. Może próbować zabić nudę i wypełnić jakoś nadmiar czasu, który kiedyś przeznaczal na wasze spotkania. Powodów może być wiele, śmieszne jest, ze dorabiasz do tego jakieś historie ...

Gość Uuhujhnjjnkh
A co ciebie to teraz interesuje? Jego zycie jego sprawa.

zdolowalo mnie,to szczerze mowiac... w moich oczach byl prawie krystaliczny.to skoro on tak sie zachowuje to co dopiero inni faceci...zwatpilam:(

no i pierwsza osoba co nie zrozumiala. chodzi oto ze jestem zdziwiona ze taki jest! bylam z nim pare lat i teraz sie okazuje ze on taki!

jakby byl jakims kurwiarzem przed zwiazkiem to by mnie to nie zdziwilo,ale w czasie zwiazku nie mialam zadnych zastrzezen do niego. tymbardziej ze czesto mowil jacy zenujacy sa tacy ludzie

Gość nie, nie i nie
Jaka ty głupia jesteś! :D no jak był z tobą to oczywiste, ze ci nie mówił, ze na takie portale zagląda :D przecież to oczywiste :D tak samo raczej się nie zaczyna znajomossci od tekstu "hej, cześć - jestem Maciek i lubię stronki z dziwkami" No weź się poczytaj i zastanow co ty piszesz!:D

nie boj sie roznymi rzeczami sie chwalil.

Skoro powiedział, że nie szuka dziewczyny, to w jego domyśle znaczyło, że na stały związek. Szukanie dziewczyny a szukanie seksu to u facetów dwa różne pojęcia. Nie widzę nic dziwnego w tym, że szuka tylko doświadczeń erotycznych. Po prostu to go teraz kręci i tego chce, wielu mężczyzn przez taki okres przechodzi. Jak będzie dojrzały, to się z kimś zwiąże. Może nawet usidli go panna, z którą połączy go tylko łóżko, i takie przypadki znam.

w czasie zwiazku nie wchodzil na takie strony gdzie babki oferuja seks.czlowieku,mieszkalismy razem,on nie umial nawet znalezc ciasteczek w komputerze

Co w tym dziwnego? Po cóż znosić babskie humory, dla seksu li tylko? Lepiej nie music znosić jakiejś idiotki i mieć seks.

nie rozumiecie,on ciagle powtarzal ze brzydza go tacy faceci co lataja po takich portalach i pisza do jakichs dziwek. on sam te 2 dziewczyny mial tylko na jedna noc,ale nie byly to jakies panny z strony gdzie kazdy je moze miec tylko kolezanki

Gość nie, nie i nie
No to się nauczył wreszcie. I teraz korzysta. A ty siedz i bidź nad sobą, bo twój były okazał się nie być jakimś ideałem "prawie krystalicznym" i cię skazil dotykajac swoimi brudnymi lapami którymi teraz nie daj boże może dotyka jakieś dziwki. A idź ty!

Poza tym to nie wiem co autorka ma na myśli, mówiąc "miałam lepsze wyobrażenie o nim". Czego się spodziewasz? Że facet od najmłodszych lat jest ukształtowany, nastawiony na seks tylko z wybranką? Zejdź na ziemię, to że ktoś ma potrzeby seksualne takie i realizuje w taki sposób to jego sprawa. Jeśli nie jesteście razem to wyrabiaj sobie zdanie o nim za zachowanie względem ciebie, znajomych, odpowiedzialności jego za pracę, szkołę, a nie właź w jego sprawy intymne. To co robi w łóżku i z kim to jest już jego własna sprawa i skoro Ty z nim w tym łóżku nie lądujesz, to powinno cię to guzik obchodzić, a nie wpływać na zdanie o nim. :(

jak go spytalam kiedys czemu sam nie bywal na takich portalach twierdzil,ze ma swoj HONOR i z kims przewracanym przez wszystkich by nie mogl,bo by sie bal.

Ha, ha, ha. Może i brzydzą go faceci, co tak robią. Ale nie powiedział, że brzydzą go kobiety z taki portali. Pojęcia o męskiej psychice nie masz.

ale ja mu przeciez nic nie zakazuje ani nie komentuje ludzie. poprostu znalam innego faceta. Tak,dla mnie facet przystajacy z takimi pannami takim nie jest!

ojezu moze sobie latac po wszystkich portalach erotycznych. ale chodzi TYLKO OTO ZE ON BYL PORZADNY.

Po prostu ukuło cię to w ego i tyle. Ty możesz chlopa rzucić, ale ja on pocieszy się to juz niefajnie. Jestem pewien, że jszcze większa afera by byla jakby szybko znalazł sobie dziewczynę. Ale chlopak, poszedl widać po rozum do głowy. Wiązać się dla seksu to jak kupować pasiekię dla łyżki miodu.

Gość nie, nie i nie
"on ciągle powtarzał, ze go tacy faceci brzydza" Wiesz, jesteś dorosła osoba, powinnas już. Wiedzieć, ze fakt, ze ktoś coś powtarza niekoniecznie oznacza, ze jest to prawda. Może dlatego tak mówił, bo sądził, ze takiej reakcji podświadomie oczekujesz?

Mógł zmienić zdanie. To nie jest tylko domena kobiet. Życie weryfikuje nasze poglądy. Inna sprawą jest jeszcze to, że faceci lubią mydlić oczy powołując sie na Boga, honor, ojczyznę:P

gdzie jest napisane ze ja go rzucilam?czy cokolwiek o tym czemu sie rozstalismy?:D uklulo mnie bo teraz mam inne zdanie o moim dobrym bylym:D