Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Alice999

Inny Chłopak

Polecane posty

Hej. Miesiąc temu pewien chłopak wynajął mieszkanie obok mnie tak na oko 25lat, przez ten cały czas spotkałam go kilka razy w windzie i jak wychodził z mieszkania, rozmowa kończyła się na cześc, tydzień temu koło 19 chciałam pojechac do sklepu kupic kilka rzeczy ale samochód Mi się zepsuł i wtedy podszedł On i zaproponował że mnie podwiezie, prze całą drogę nie odezwał się ani słowem, pomógł mi wnieśc zakupy, podziękowałam mu i zaprosiłam do srodka, zaproponowałem coś do picia itd zamieniliśmy kilka słów i powiedział że musi już iśc. Nie mogę przestac o nim myslec, jest inny niż reszta, to raczej typ samotnika nie jest to jakies ciacho w skali do 10 dałabym mu 6 jest cichy, nieśmiały nigdy nic nie mówi, nie ma przyjaciół ale jest w nim cos takiego co mnie do niego ciągnie. Jak mam do niego zagadac..? Spotkaliście kogoś takiego...?

Gość Yyyyyyyd
Normalnie masz do niego zagadac, mowic nie umiesz?

Gość YyyyyyydDd
Normalnie masz do niego zagadac, mowic nie umiesz?

Pociąga Cię w nim spokój ..ja miałem tak samo z BYŁA :) czuła się przy mnie bezpieczna w zasadzie dość szybko...tylko na dłuższą metę to może wam być ciężko ,ale spróbuj.