Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość petrunelka89

Jaka kara za porzucenie psa w złym stanie w lesie ? orientujecie się?

Polecane posty

Gość petrunelka89

zrobiłam piekło włascielowi.była policja był weterynarz .rzecznik praw zwierząt już poinformowany. domyslam się ze dostane wezwanie do sądu. z miłą chęcio tam pójdę i go zgnoje za cierpienie psa który umierał w mękach.

Gość belka234
3 miesiące więzienia i kara grzywna na rzecz schroniska,,pokrywa koszty sądu i weterynarza. mówiąc krótko,. udupiłas go na amen, i mówiąc szczerze zrobiłabym tak samo,

Gość łahahahaha
jeżeli rzecznik praw zwirzat o tym wiem.nie wywinie sie. powiedz swoim dzieciom ze jak nie beda mieli na pogrzeb niech cie dopierdolą siekierą w łep i w lesie zakopią.

Gość dhfghjgjhsgdfgjsdfjh
jak nie ma się pieniędzy na weterynarza, to nie bierze się psa!!! tyle w temacie.

Gość petrunelka89
dodam ze pies przezył tortury ..bo był w fatalnym stanie. mam nadziej ze sprawiedliwosc go dosiegnie

Gość Spsowu
policje i innzch to gucdio opchodyi s lepiej wystawiłabys go nam, jak z mazowieckiego to chetnie bym mu zrujnowała zdrowei i życie mam papiery i nie bylabym za to karana

Gość petrunelka89
jestem z mazowieckiego:) hehe

Gość edddyt
SLUCHAJCIE Kaisasty czy nie kasiasty? co to qrwa za roznica?!!! ja jestem studenta i jak moj pies mial wypadek to wzielam pozyczke 1500zl na operacje. byleby nie cierpial! tu chodzi i czlowieczenstwo a nie o brak kasy

Gość uuuuuuuuuuuu678
do gazu z nim

Gość hhhhhhhhhhhhhh
w krakowie nie dawno faceta chcieli do wiezienia wsadzic na 3 mc za nie posprzatanie po psie i obraze straznika mkiejskiego, był proces, zasadzona grzywna, ale staruszka nie było stac i TOZ zbierał pieniadze dla niego (gosc i jego otoczenie twierdza ze zawsze sprzatał tylko ze pies był akurat w trakcie załatwiania potrzeby jak strazacy przyszli i sie uczepili) teoretycznie jest kara do 3ch lat wiezienia za znecanie sie nad zwierzetami, ale zazwyczaj konczy sie zawiasami bo mała szkodliwosc społeczna

Gość iuiui98765
w tysiaku sie nie wyrobi, moja siostra pisze protokoły w sądzie , i wie takie rzeczy.