Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kallunaa

potrzebuje waszej rady w co ubrac sie na pierwsza randke do kina

Polecane posty

Gość kallunaa

Mam 28 lat, jestem wysoka 173 cm wzrostu, waze 72 kg, mam masywne uda i duzy brzuch. Chcde dobrze wygladac, niech ktos doradzi.

załóż jakąś fajną sukienke na suwak od góry do dołu z marszeniami w pastelowym kolorze i do tego szpilki :)

Gość kallunaa
W pastelowym kolorze, bedzie mnie pogrubiac a i tak do cienkich nie naleze. Raczej wolalabym spodnie ale rownoczesnie z lekko nutka elegancji.

Gość pełnia słońca
pierwsza randka w kinie to kiepski pomysł:( lepsza kawa i rozmowa, ja bym się specjalnie nie stroiła, wystarczą jeansy i jakaś fajna marynarka albo sweterek, jakiś szal/apaszka bo jest jeszcze chłodno i tyle, co tu wymyślać

Gość uszatlka 28
tez mam 173, ważę 61 i wydaje mi się, że mam masywne uda:( dlatego najczęściej zakładam ciemne jeansy, kamelowe buty na obcasie, jakaś marynarka bo lubię, jakaś ozdoba, bransoletka albo kolczyki (nie lubię przesady), ładny makijaż, zadbane włosy i paznokcie, czasem wolę spódnicę bo wyglądam bardziej kobieco ale nie zawsze chce mi się tak stroić dla kogoś kogo nawet nie znam

Gość inna rada 777
"mam masywne uda i duzy brzuch. Chcde dobrze wygladac" to chyba nie jest możliwe:( tak do końca, jesteś duża i powinnaś zakryć to czego jest za dużo a wyeksponować to co jest ok, np. ładne nogi czy dekolt

Gość lubiefajnelaski
mi się podobają kobiety w obcasach, legginsach, i jakiejś przylegającej marynarce :) i i w takiej ktorkiej bluzko-subkience :)

Gość lubiefajnelaski
Gość lubiefajnelaski
hejka lubie kobiece panie także mozecie zadawac pytania co się moze podobac takim facetom :)

Gość yfufufuff
Ciemne jeansy, szpilki, gładką bluzeczka, marynarka, dłuższe kolczyki, ładny manicure, wysoko spiete włosy, i gotowe,

Gość kallunaa
ciemce dzinsy tzn czarne???

Gość inna rada 777
mogą być nawet ciemne granatowe, ciemne grafitowe lub czarne

Gość kallunaa
a taki kolor moze byc??? http://www.google.pl/imgres?q=dzinsy+ciemne&start=164&hl=it&sa=X&tbm=isch&prmd=imvns&tbnid=30iVhwT6H9RQ4M:&imgrefurl=http://babeczki-na-wybiegu.blogspot.com/2012/02/spodnie.html&docid=vFl83wI1ujB5gM&imgurl=http://2.bp.blogspot.com/-UXwBUZeQUiQ/Tz6qbDtqCtI/AAAAAAAACas/Z_M_oo97-H8/s400/bootcut.jpg&w=372&h=400&ei=5jOIT87jGcSh4gT01IjxCQ&zoom=1&iact=hc&vpx=826&vpy=268&dur=7519&hovh=233&hovw=216&tx=130&ty=161&sig=115073453430294887454&page=8&tbnh=148&tbnw=137&ndsp=26&ved=1t:429,r:25,s:164,i:217&biw=1083&bih=629 chce wlozyc czarny zakiet, wiec czarne spodnie nie beda pasowac, a bluzke w jakim kolorze?buty bede miala na obcasie jasny bez.

Gość yfufufuff
ja lubie zwykle ciemnogranatowe, leciutko wytarte, poste klasyczne jeansy, jezeli masz ładne łydki, to mogą byc i rurki, nie prawdą jest ze kobiety o kobiecych kształtach, (masło maslane:D ) nie mogą nosic takich spodni, szpilki na wysokim obcasie, marynarka ladnie zamaskuje brzuszek, teraz mają fajną serie w hm, dłuższe kolczyki z mocniejszym akcentem, wyszczuplą buzię, do tego ładny zegarek na bransoletce, i lekko pofalowane włosy, najlepiej nakrecone na grube wałki;) to tylko przykład;) delikatny wiosenny makijaż, 0 błyszczykow itp. faceci podobno tego nie lubią, dlatego zastosowałabym zwykłą wazeline;)

Gość kallunaa
A bluzka pod zakiet czarny w jakim kolorze?

Gość kallunaa
No wiec bluzka w jakim kolorze? buty beda w takim naturalnym kolorze peep toe na slupku.

Gość blebleble...
ubierz sie nie odsłaniając za dużo, ale podkreślając co masz fajnego w figurze. Np tunika w serek odcieta w tali, albo obcisła bluzka, albo zwiewna ale z lekkim dekoldem.

Gość kallunaa
No dobrze juz ustalilam co zaloze, tylko nie wiem jaki kolor bluzki do tych ciemnych dzinsow i czarnego zakietu.Jak wloze biala to nie bedzie zbyt sluzbowo?

Gość blebleble...
spodnie ciemne rurki, proste + buty na obsasie jakieś, + tunika odcięta w tali z dekoldem w serek (wyszczupla:P) plaszczyk.

Gość blebleble...
czarny żakiet? brr jakieś delikatne kolory

Gość kallunaa
Czarny wyszczupla poza tym jest uniwersalny, jak nie czarny to jaki? Mam dlugie wlosy kasztanowe i jestem lekko opalona, jaki kolor pasuje?

Gość świnka pepa 00
ale sierota z ciebie, matko, ubrac sie nie potrafi

Gość kallunaa
A moze zalozyc spodnie dzins rurki ciemny granat , na gore bluzka czarna obciska z lekkim dekoltem, szpilki kolor nude a na wierzch zakiet w kolorze jasnego bezu???