Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SamotnaWBarcelonie

Szukam znajomych w Barcelonie!

Polecane posty

Gość SamotnaWBarcelonie

Witajcie, mieszkam aktualnie w Barcelonie, przyjechałam tutaj sama. Mój chłopak-Hiszpan-pracuje w ciągu dnia, ja zaczynam pracę o 21, więc pół dnia jestem sama w domu. Szukam towarzystwa na wspólne wycieczki rowerowe, zwiedzanie i co tylko. Ogólnie-jesteś w Barcelonie, masz ochotę gdzieś wyskoczyć, porozmawiać...Pisz. Wkrótce podam maila. Pozdrawiam :)

hej :) to wpadaj do Logrono na rowerze, ja tez jestem tu "samotna" , zadnych polakow... juz zapominam wlasnego jezyka, jestem w takiej samej sytuacji, facet Hiszpan i zadnej znajomej polki. Masz tylko jakies 500 km :/

Gość hono
Witam , mam 32 lata .Mieszkam w Barcelonie z mezem i corka od prawie roku. Jestesmy para polsko-francuska.Chetanie spotkam sie z Polkami ktore rowniez maja dzieci okolo 2 letnie. Nie znam tutaj zadnych Polakow. Fajnie byloby spotkac sie czasem i porozmawiac . Napisz do mnie: honorata80@o2.pl

Gość Agnieszka1981
Czesc Dziewczyny. Od ponad roku mieszkamy z mezem (Hiszpan) w Barcelonie i tez brakuje mi kolezanek Polek. Jesuita macie ochote umowic sie na kawe czy spacer to dajcie znac. agusia222@yahoo.es

Gość gość
Jade w sierpniu do Barcelony na pare dni. Co fajnego polecacie oprocz tych wszystkich znanych miejscowek? Jakies ciekawe kanjpki z typowo hiszpanskim jedzeniem i cenami nieturystycznymi?

Gość gość
gdzie wy poznajecie tych swoich hiszpanow i czy znacie katalonski?