Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MYLIFEISADREAM

PO to nieudolne złodziejaszki, pis to agresywne prymitywy bez pomysłu

Polecane posty

Gość zdezorientowana Ania
nieudolne? hehe dobre sobie nakradli grube miliony a może miliary a ty mówisz że nieudolne :D:D pis prymitywny? pewnie mają lepsze pochodzenie i wykształcenie niz ty pewnie na palikota głosujesz bystracho

Gość anya ryjbyyyk
jest na kogo tyle ze dla nieudolnych i zamknietych debili jest jedna alternatywa : palikurew, pawlak, kaczor czy ryzy cwel. a jest jeszcze korwin i miller i nikt mi nie powie ale ich wolalabym milion miliardow razy niz to scierwo w.w.

Korwin nie ma bladego pojęcia ani pomysłu. Pozbieranie pomysłów z różnych ustrojów i kultur to jeszcze nie jest pomysl na polityke. Miller juz sie wykazał.

Gość anika 28047
korwin pare ladnych lat temu powiedzial np co bedzie z mlodymi ludzmi- powiedzial jak sie beda zachowywac - i mial racje - nie jest idealny ale .... tacy sie nie rodza wiec..... chyba on wie co mowi.

Oczywiście siedząc na fotelu obserwtora łatwo udawac polityka. ja tez jestem w stanie przewidzieć jak bedzie za 5 czy 10 lat bo wiadomo, ze będzie gorzej i mniej-więcej wiadomo w jakim kierunku wszystko pójdzie. kwestia czy ma sie pomysł na poprawe sytuacji a jego pomysłem jest dawanie ludziom broni palnej i zabranie praw wyborczych kobietom :)