Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milk_and_honey123

zadrapania i siniaki po nocy

Polecane posty

Gość milk_and_honey123

nie wiem skad to jest ale zdarza mi sie to kilka razy w ciagu kliku miesiecy. siniaki, zadrapania- niegrożne ale nie mam pojecia skad je mam. spie sama, lózko szerokie, wygodne, kiedy rano ide pod prusznic znajduje jakies siniaki i zadrapania na ciele, najczesciej na udach, lydkach. wyjasniam- nie biję się, nic nie robie ze swoim ciałem, nie wedruje nocami. dzis rano w górnej wysokosci uda, prawie przy pachwinie zauwazyłam połokrągłe zadrapanie wielkosci serdecznego palca. zaniepokoił mnie ksztalt tego zadrapania, tak jakby podrapał mnie kot lub pies ale ma to zupełnie inny kształt przypominajacy połokrag.

Gość milk_and_honey123
czy ktos z was sie juz z tym spotkal? licze na powazne odp, nie wierzew w demony, duchy itd.

Gość asiek313
choc nie sypiam sama to moj partner co tydzien lub dwa dziwi sie skad mam siniaki na wewnatrznej stronie ramienia po nocy i to nie jest smieszne bo te siniaki nie bola dzieje sie to od pol roku.

Gość asiek313
MILK... sorki przypadkowo zglosilam Twoj komentarz do usuniencia nie chcialam :) P.S. ja wlasnie dzieki temu ze wierze w Boga wierze tez w demony i szatana. Wierze tez w zmarlych ktorzy nie potrafia znalezc czyscca

Gość Ciemnogród
Dzięki siniakom wierzysz w boga? :D🖐️