Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Kwiecień 13, 2012 dowód że kaczyski jarosłąw juz zan prawdę o przebiegu i przyczynach katastrofy smoleńskiej a wiec zadne sledztwa nie są juz potrzebne;D "- Prawda o Smoleńsku, jeśli wyjdzie na jaw, oznacza koniec tej elity politycznej, być może nawet Platformy Obywatelskiej - powiedział prezes PiS. - Stąd ta próba obrony, (...) przygotowanej najwyraźniej - ocenił Kaczyński wystąpienie premiera. Jak dodał, natężenie "kłamstwa i łgarstwa" w przemówieniu Tuska było "zupełnie niebywałe"." zwracam uwage na "- PRAWDA o Smoleńsku, JESLI wyjdzie na jaw, ...." kumacie ta retoryka?:D jaroslaw juz wie:D on juz wszyyyyyyyyyyyyyyystko wie jak bylo tylko musi to wyjść na jaw ale on juz wie, ZANIM wyszlo na jaw on juz wie skubany jasnowidz :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Krzywatutka Napisano Kwiecień 13, 2012 odbiegając nieco od tematu - macie już jakieś plany na Sylwestra? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 25343$@! Napisano Kwiecień 13, 2012 Banan odczep się od Jarka , bo Jarek jest cool :D Zamknij sie baranku :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jasnowidz to intratny Napisano Kwiecień 13, 2012 jasnowidz to intratny zawód w dzisiejszych czasach :) ja mam nadzieje ze padnie na ryj i platforma i pis.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 25343$@! Napisano Kwiecień 13, 2012 Aha , mam plany na Sylwka , bo co ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość meszugene. Napisano Kwiecień 13, 2012 przeciez on jest psychiczny do Tworek z prezesem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pierre Dolevas 0 Napisano Kwiecień 13, 2012 On nie jest psychiczny, to te lekarstwa... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość darek ty jeszcze nie Napisano Kwiecień 13, 2012 zakończyłeś kariery na tym forum po raz tysięczny kompromitując się???? A po za tym dziś w sejmie chciano przyjąć rezolucje o zwrocie wraku ale niestety nie przeszła. Bo donek to ciota i ma kupe w majtkach przed putinem. Innego powodu nie widzę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ferdynand Pryszczyc 0 Napisano Kwiecień 13, 2012 kto wie jakie ukryte talenty ma Jarosław K.? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pierre Dolevas 0 Napisano Kwiecień 13, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=oJ4q7Lgyzio Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość darek ty jeszcze nie Napisano Kwiecień 13, 2012 A i jeszcze dodam co w 2 rocznicę mówił jakis politruk niby prezenter ich głównego wydania wiadomości. Mówił: że są dokładne obliczenia ze zderzenia z brzozą o średnicy 30-40cm....Kurwa dokładne jak chuj :D:D ale nie ważna logika , ważne że leming to kupi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zordonowka 0 Napisano Kwiecień 13, 2012 darek ty jeszcze nie zakończyłeś kariery na tym forum po raz tysięczny kompromitując się???? A po za tym dziś w sejmie chciano przyjąć rezolucje o zwrocie wraku ale niestety nie przeszła. Bo donek to ciota i ma kupe w majtkach przed putinem. Innego powodu nie widzę. " malo tego, donek powiedzial cos w stylu ze ten kto chce sie dowiedziec prawdy jest pelny jadu, nienawisci i kwasu. oraz nie jest patriotą. tym razem to znowu ja... moze z tego sie posmiejesz? he? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fdckjga Napisano Kwiecień 13, 2012 Tchórz popiera tchórzy .Banan szybko do psychiatry !!!!, a od Jarosława wara ci . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Kwiecień 13, 2012 ja nie mam na imie darek to nie do mnie post... ps. ja bym na miejscu tuska poparl ta bzdurna rezolucję o wydaniu wraku ktora i tak gowno da... ale bym poparl tusk glupi ze zaognia konflikt z pisem albo robi to celowo... w kazdym razie to jest topik o jaroslawie kaczynskim i o tym jakim cudem on zna prawde znaim ta zdążyła wyjść na jaw!!!!! :D niech mi to ktoś wyjasni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość darek ty jeszcze nie Napisano Kwiecień 13, 2012 I właśnie darku bo jako emerytowany szatniarz nie masz kompetencji się wypowiadać na tematy które cię przerastają. Chyba , że jako szatniarz po zawodówce z os szkolnego w NH uważasz się za specjalistę w tej dziedzinie ale to juz twój problem i twojego psychiatry. Ja jako inż mechanik mogę ci powiedzieć, ze jeden z twoich idoli przyrównując uderzenie samolotu z uderzeniem samochodu w drzewo pomylił się min 700x to tak jakby nie wiedział czy na kolanach usiadł mu kot czy słoń. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zordonowka 0 Napisano Kwiecień 13, 2012 ty jestes jakis ograniczony? jak zna prawde? mowiac "prawda wyjdzie na jaw" nie przyznaje sie do znania tej prawdy;/ doszukujesz sie jakis bzdur, zajmij sie czyms innym, daj spokoj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Kwiecień 13, 2012 18:10 [zgłoś do usunięcia] darek ty jeszcze nie I właśnie darku bo jako emerytowany szatniarz nie masz kompetencji się wypowiadać na do kogo ty to piszesz?:D:D:D::D:D:D: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Kwiecień 13, 2012 zordonowka patrz: "- Prawda o Smoleńsku, jeśli wyjdzie na jaw, oznacza koniec tej elity politycznej, " rozloze ci to na czesci bo nie widzisz/niechcesz widziec o co mi chodzi prawda o smolensku -------- jesli wyjdzie na jaw ---- oznacza koniec tej elity... wie jaka jest prawda bo wie ze oznacza koniec tej ality politycznej czyli wie jaka jest prawda i wie jaki wywola skutek ale zaznacza że skutek będzie dopiero jak prawda wyjdzie na jaw:D a on ją zna znaim ta zdążyła wyjść na jaw.... czaiszz?:D jarek wie jaka jest prawda i jaki wywola skutek jesli wyjdzie na jaw... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość darek ty jeszcze nie Napisano Kwiecień 13, 2012 Darek nie udawaj ,że nie jesteś Darkiem Leszczyńskim co na komisariacie płakał, że ujawnili jego profil z nk.pl na kafeterii. Jesteś za głupi nawet na to, żeby udawać kogoś innego :D. I co z tym twoim niemieckim obywatelstwem w rekompensacji za ujawnienie danych??? Będziesz niemcem czy nie ?? :D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zordonowka 0 Napisano Kwiecień 13, 2012 nie, chodzi o to, ze jaka by ta prawda nie byla, powinna juz byc dawno odkryta, a ze skutecznie jest blokowane dojscie do prawdy to chyba rozumiesz. i jesli teraz prawda wyszla by na jaw (jakakolwiek) to wiadomo by bylo, ze ktos nam tu wciska wszystkim ciemnote od samego poczatku. i jakby donek nie mial nic do ukrycia, nie balby sie tej ustawy. czy to nie jasne? i od razu zaznaczam, nie mowie tu o zadnych zamachach. mozna tylko przypuszczac, nie mniej pewne instytucje, osoby powinny poniesc odpowiedzialnosc za smierc 100 osob, a nie poniosl nikt. wiec jest jakas prawda, ktora ktos ukrywa. proste? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dusigrosz-ka Napisano Kwiecień 13, 2012 Kaczynski jest spoko :) zwlaszcza w porownaniu z premierem ktory doprowadza kraj do ruiny :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fdckjga Napisano Kwiecień 13, 2012 Hhahahahaahahahaahahahaahaha !!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Kwiecień 13, 2012 do tego od darka to mowie ze myli osoby i nie wiem o czym o mnie rozmawia:D 18:19 [zgłoś do usunięcia] zordonowka nie, chodzi o to, ze jaka by ta prawda nie byla, powinna juz byc dawno odkryta, a ze skutecznie jest blokowane dojscie do prawdy to chyba rozumiesz. i jesli teraz prawda wyszla by na jaw (jakakolwiek) to wiadomo by bylo, ze ktos nam tu wciska wszystkim ciemnote od samego poczatku. i jakby donek nie mial nic do ukrycia, nie balby sie tej ustawy. czy to nie jasne? i od razu zaznaczam, nie mowie tu o zadnych zamachach. mozna tylko przypuszczac, nie mniej pewne instytucje, osoby powinny poniesc odpowiedzialnosc za smierc 100 osob, a nie poniosl nikt. wiec jest jakas prawda, ktora ktos ukrywa. proste? zgadzams ie ze wyjasnianie sprawy trwa podejrzanie dlugo:D albo nieudolnosc albo celowe dzialanie ale nie zauwazasz tej retoryki kaczynskiego? ze zna prawde ktora jeszcze nie wyszla na jaw?:D toz to komiczne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zordonowka 0 Napisano Kwiecień 13, 2012 a ty dalej swoje;] nikt nie powiedzial, ze zna prawde;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pklujh Napisano Kwiecień 13, 2012 Pan Kaczyński to uroczy , uczciwy , wykształcony człowiek .:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Kwiecień 13, 2012 co masz /mialas z polskiego? stwierdzil ze zna prawde w tym cytacie. tak wskazuje konstrukcja zdania.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zordonowka 0 Napisano Kwiecień 13, 2012 ohhh prosze cie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zordonowka 0 Napisano Kwiecień 13, 2012 jak bym sie tak miala w prawdziwym zyciu doszukiwac w konstrukcjach zdan wypowiedzianych przez roznych ludzi ich sensu albo "co autor mial na mysli" to chyba bylabym juz dawno ja w tych waszych tworkach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ale jaja słoniowe Napisano Kwiecień 13, 2012 z kurduplami i liberałami won z Polski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Kwiecień 13, 2012 ale to nie mowi byle kto tylko szef opozycji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach