zordonowka 0 Napisano Kwiecień 13, 2012 heheheh rozsmieszasz mnie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Kwiecień 13, 2012 idz z tym cytatem do byle jakiego polonisty z podstawowki i ci powie ze ta ypowiedz wprost sugeruje ze jarek zna prawde ktora nie wyszla na jaw pytam sie skad??>?????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zordonowka 0 Napisano Kwiecień 13, 2012 prosze cie. co innego jest nauka interpretacji wiersza szymborskiej a co innego gadanie politykow. hahahah zabawny jestes. czasami gadasz od rzeczy a czasami normalnie zwalasz mnie z krzesla. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Kwiecień 13, 2012 no zordonowka ciebie nie ciekawi skad jarek wie jaka jest prawda ktora jego zdaniem nie wyszla jeszcze na jaw? jasnowidz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zordonowka 0 Napisano Kwiecień 13, 2012 hehehehe powtarzam ci po raz kolejny, ze ja nie uwazam (bez wzgledu na to jak ty interpretujesz badz jak interpretuja przerozne polonistki wypowiedz kaczynskiego) zeby przechwalal sie znajomoscia prawdy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Kwiecień 13, 2012 no ale nie wazne co uważasz a co nie. zasady jezyka polskiego są prezycyjne w tej kwestii:D nie jestem polonistą ani autorytetem zadnym wale duzo byków ale zapewniam cie ze tak to wygląda tak to zdanie brzmi i taki sens ma ta wypowiedz jarka... zapytaj kogo chcesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zordonowka 0 Napisano Kwiecień 13, 2012 hehehehe uwaga, kazdy zanim cos powie, niech sobie przypomni zasady jezyka polskiego, zeby przypadkiem pozniej taki "tym razem to znowu ja.." nie wciskal wam ze znacie jakas prawde;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ZORDONOWKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Napisano Kwiecień 13, 2012 wejdz http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5190257 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zordonowka 0 Napisano Kwiecień 13, 2012 to jaki sens ma wypowiedz komorowskiego "prezydent bedzie gdzies lecial i to sie wszystko zmieni" ? tez mam to tak interpretowac, jak ty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciekawskie jajco 0 Napisano Kwiecień 13, 2012 "nie jestem polonistą ani autorytetem zadnym" Powiedzmy sobie szczerze: po prostu jesteś śmieciem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach