Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaczynam wpadać w kompleksy

załapałam dołaaa

Polecane posty

robimy wesele, małe, skromne, szkada pieniedzy, dziś dostalismy zaproszenie od kuzyna, kurde wpadłam w kompleksy wesele na 200ludzi, sponsorują rodzice jakieś drogie drobiazgi dla gosci, wszystko co najdrozsze, 2pensjonaty wynajete, amy tylko dom weselny na 70os, wpadłam w doła, pocieszcie, jedynie co to oczywiscie padł tekst nie stać ich na mieszkanie, i co w zaproszeniu porośba oczywiscie o kase, my nie prosimy o pieniadze, o nic nie prosimy, prosimy o obecnosć, załapałam dołaaaa

Gość odpowiedz blyskawiczna
Nie przesadzaj! Wesele na 70os. to spore wesele. Ja mialam slub z 6 osobami I bylo super. Na pewno nie chcialabym spedu na 200osob.ale jak ktos chce:-)

Gość asdffeueijddgdei
uwierz ze bylam na weselu w mega drogiej wypasionej sali z wielkim ogrodem,wesele na ponad 200 osob i na takim ktore bylo robione na 80 w zwyklej sali OSP w duzo skromniejszych warunkach i wybawilam sie o niebo lepiej na tym drugim weselu:) takze kazdy robi takie na jakie go stac i wcale od ilosci gosci i jakosci sali nie zalezy czy wesele bedzie udane czy nie;) glowa do gory,jak tylko bedzie dobra orkiestra to bedzie super:)

ja wiem, nie powiem zazdroszę im, bo ja nie mam mega bogatego tatusia który sponsoruje wszystko,

Gość wefcervfdrfdef
to czy wesele jest udane zalezy od wielu czynników, a nie od ilości wydanych pieniędzy w rodzinie było wesele na 100 osób, duzo pieniedzy wydali, duzo ludzi było, super pałacyk ale to nasze wesele (niecal 60 osób) wszyscy wspominają, a nasze kosztowało polowe tych pieniedzy, wiec glowa do gory

Gość wefcervfdrfdef
to czy wesele jest udane zalezy od wielu czynników, a nie od ilości wydanych pieniędzy w rodzinie było wesele na 100 osób, duzo pieniedzy wydali, duzo ludzi było, super pałacyk ale to nasze wesele (niecal 60 osób) wszyscy wspominają, a nasze kosztowało polowe tych pieniedzy, wiec glowa do gory

ja wiem o tym wszystkim, poczułam się wczoraj jak ta gorsza, bo mnie nie stać na wydanie 80tys, i rozśmieszył mnie tekst że ich na mieszkanie nie stać, ale na wesele 300os to tatuś da, i za zebrane pieniądze plus kredyt ze 100tys i jakoś będzie,

daj spokój Kobieto, ja też mam zamiar robić wesele na 70-80 osób, bo taką mam rodzinę, przecież nie wytrzaśniesz 200 osób z ulicy, prawda? a na co Ci jakieś zbędne bibeloty, szkoda kasy na pierdoły.

wczoraj mi dali do zrozumienia że nasze wesele będzie skromniejsze nie to co ich, no kurcze źle się poczułam, gdy czytałam te wierszyki że oni oczekują na pieniądze bo nie mają na dom to mnie zemdliło,

olewam, ale żal jest, wiem nie powinnam im zazrdościc, ale myslałam ze to ślub jest najważniejszy a nie prywatny projektant zaproszeń, u mnie jest inaczej,

wczoraj mi dali do zrozumienia że nasze wesele będzie skromniejsze nie to co ich O masz :) Dziewczyno, niektórzy muszą po prostu czuć, ze są lepsi od innych :) Pewnie liczą na zwrot kosztów ;)

olewam, ale żal jest, wiem nie powinnam im zazrdościc, ale myslałam ze to ślub jest najważniejszy a nie prywatny projektant zaproszeń, u mnie jest inaczej,

olewam, ale żal jest, wiem nie powinnam im zazrdościc, ale myslałam ze to ślub jest najważniejszy a nie prywatny projektant zaproszeń, u mnie jest inaczej, Skoro wiesz, to po co jojczysz? :) Głowa do góry :)

oni napewno na weselu zarobią bo sami wkładu nie mają, wszystko tatuś młodej płaci,

NIE PRZEJMUJ SIĘ !!! inni w ogóle ślubu nie biorą, bo ich na to nie stać, albo biorą skromniutkie, też bym taki wzięła, gdyż remontujemy mieszkanie, ale mój chce zaprosić całą rodzinę. Zaproszenia to moja droga zakupię na allegro za 1,2zł i będę ręcznie wypisywać.

Gość shdbcfsjdcfbj
Czym sie przejmujesz? Ja biore rowniez skromny slub na 50 osob(a i to niewiadomo czy wszyscy beda mogli byc). Nie ubolewam i nie jest mi przykro,ze np. moja kolezanka ma suknie sponsorowana przez rodzicow i cena w tysiacach,a mnie nie bylo stac wiec kupilam od chinczykow. Tez jest piekna(i taka jaka sobie wymarzylam).

Gość odpowiedz blyskawiczna
Tak naprawde Cie boli, ze ktos im sponsoruje wesele, a Tobie nie. Coz takie zycie! Ja musialam zyc na krawedzi ubostwa mimo ze moi "rodzice" sa bogaci, a moje rodzenstwo ma na wszystko i co? przezylam i mam to w d...pie :-)