Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaczynam wpadać w kompleksy

załapałam dołaaa

Polecane posty

robimy wesele, małe, skromne, szkada pieniedzy, dziś dostalismy zaproszenie od kuzyna, kurde wpadłam w kompleksy wesele na 200ludzi, sponsorują rodzice jakieś drogie drobiazgi dla gosci, wszystko co najdrozsze, 2pensjonaty wynajete, amy tylko dom weselny na 70os, wpadłam w doła, pocieszcie, jedynie co to oczywiscie padł tekst nie stać ich na mieszkanie, i co w zaproszeniu porośba oczywiscie o kase, my nie prosimy o pieniadze, o nic nie prosimy, prosimy o obecnosć, załapałam dołaaaa

ale odbiegając nieco od tematu - macie już jakieś plany na Sylwestra?

nie podszywajcie się, bo ja naprawdę źle sie czuję,

lol robią wesele za jakieś 30-40 tys a nie stać ich na mieszkanie/dom to się nazywa głupota przy wydawaniu pieniędzy :D

Gość 200 gości mówisz?
pan młody jest kibolem i koledzy przyjdą? :D

on pracuje zarabia ne całe 3tys, ona studiuje, koszt wesela jakiś 80tys rodzice wszystko płacą, no kurcze zazdroszczę im, wiem nie powinnam, mówili że szukają mieszkania ale zdzierstwo jest bo 1200zł za wynajem, bedą brać kredyt z wkładem po weselu to co od ludzi dostaną, jakieś 100-150tys zł,

200os bardzo szybko się uzbiera jak sie zaprasza wszystkich z rodziny, my jak robiliśmy liste najblizszych os to zaraz było 120os. listę obcieliśmy do 70 bo nas nie stać, ale my już dom mamy wyposażony

Gość czekolada.
hehe... robią takie wesele dla szpanu, bo muszą się czymś dowartościować, wynika, że też mają kompleksy... ;d

ale im zazdroszczę, też zawsze marzyłam zeby nikogo nie pomijać, żeby cieszyc się ze wszystkimi, a nie tylko wybranymi, wiem nie powinnam im zazdroscić, ale jakoś to samo wyszło,

NIe potrzebie się martwisz. Widocznie tamci ludzie to tacy "zastaw się a postaw się". Wielkie weselicho robione na pokaz. Wy robicie za tyle na ile Was stać i nic nikomu do tego.

Gość czekolada.
nie przejmuj się! będzie dobrze. liczy się miłość, a nie pieniądze i h*j ie co, jakieś wesela za kilka tys. zł ; d bez kitu. ciesz się tym co masz, a resztę olej. :) pozdrawiam!

jakoś sie źle poczułam, my robimy wesele takie żeby samemu uzbierać, tamci są bogaci, rodzice pomagają, w duzej mierze rodzice przyszłej żony kuzyna, oni są mega bogaci, wiem nie powinnam zazdroscić,

ale poczułam sie przy nich bardzo źle,

Gość czekolada.
wiem, rozumiem Cię... naprawdę. ;( po prostu poczułaś się z tym źle. przerosło Cię to. :/ ale musisz to jakoś wytrzymać. ;) dasz radę.

ja wiem, poprostu bardzo cieżko mi sie zrobiło,

Gość uuppppppppppp
gdyby byli tacy maga bogai to pierwsze co to by corce mieszkanie zasponsorowali.a oni to mi wygladaja na szpanerow . zastaw sie a postaw czy jakos tak:-) szczytem glupoty jest nie miec mieszkania i wywalac 80 tys na wesele

my robimy wesele a max.25tys, ale dom mamy, wyposażony, tylko moze pozmieniać meble, kurcze no ciężko mi sie zrobiło, nic nie poradze