Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasiulek797

smoczki do butelek lovi

Polecane posty

witam.caly czas uzywamy smoczkow i butelek avent.dzis kupilam smoczek lovi do kaszki pasuje do aventowych butelek.super mala przez niego jadla kaszke na kolacje no i nie zapychal sie tak jak trojprzeplywowy aventu.po kolacji poszlam umyc butelke i podczas myciazrobila mi sie w nim mega dziura.chyba za daleko wlozylam szczotke i pekl, ale aventu zawsze tak mylam.tez tak mialyscie?warto kupic te smoczki? bo zanim pekl pomyslalam zeby wszystkie zmienic.czy to tylko ten 1 mi sie taki trafil czy one sa takie nietrwale?

smoczki lovi sa fajne , ja mam butelki akurat wiec i smoczkow uzywam do nich . u mnie dlugo wytrzymuja te smoczki jeden mi maly przegryzl ale to po dlugim czasie;) A podczas mycia uwazaj , lovi sa delikatniejsze niz avent .

Gość ddddddddddddddddddddd
moze trafilas na felerny ale ogolnie to sa fajne smokasy butelka rowniez nic sie z nia nei dzieje nadaje sie do mleka a do herbaty np ta butelka baby Canpol i avent szybko na dole brazowieja

Gość mamama27
no smoczek z krzyżykiem tak sie właśnie rozwala - mnie wytrzymywał maks miesiąc i ten krzyżyk robił się wielki.. ale wystarczy że napiszesz do lovi maila i poślesz fotkę smoczka to ci poślą nowy - ja napisałam tak 2 razy że jak taka porządna firma robi takie rozwalające się smoczki i wysłali.. albo na stronie lovi jest formularz to napisz - i nie przejmuj sie brakiem paragonu itd - napisz że nie masz a smoczek jest kitowy

Gość mnbvb
Te lovi do kaszek tak mają, silikon jest bardzo miękki i ten krzyżyk przy myciu tak jakby pęka dalej. Dlatego wyrzuciłam ten z krzyżykiem i kupiłam zwykłe ale po 6 i 9 miesiącu. One mają takie wielkie dziurki, że kaszka spokojnie przez nie leci.

ja miałam lovi na początku i nie narzekałam. potem ze względu na kolki przerzuciłam sie na dr browns