Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Saraa8989

O co mu chodzi ?

Polecane posty

Gość Saraa8989

A wiec tak spotykam sie z chlopakiem , widzielismy sie juz jakos 5 razy i raz 2 miesiace temu bo wyjechal do pracy. Ale wczesniej po tym jednym spotkaniu jak wyjechal duzo pisalismy na gg i gadalismy na skype po pare godzin dziennie nawet. Teraz jest spowrotem tylko meczy mnie to ze widzimy sie raz na tydzien pare razy zostalam na weekend u niego no powiem bylo juz cos chodz to raczej nie ma duzo do rzeczy.On w tygodniu pracuje do 17 i jest zmeczony mieszka gdzies godzine drogi odemnie ... dzisiaj powiedzial mi ze sie nie spotkamy bo nie ma kasy jak by to bylo najwazniejsze ... a ja glupia czekalam na niego caly dzien z kolezanka nie wyszlam bo czekalam,teraz tez sie tydzien nie widzielismy ,i poprostu niewiem tesknie za nim chialabym widziec sie z nim czesciej jak sie spotkamy to jest fajnie i wgl okazuje uczucia nie jest jakims hamem , przytula sie pocaluje mnie itd , ale czy tylko ja tak mam? poprostu no podoba mi sie najbardziej jego charakter jak jestemy razem a jemu jak by to bylo oojetne czy sie spotkamy czy nie... i niewiem czy brnac w to dalej bo jak tak mamy sie spotykac rzadko to niewiem.. moze rozejzec sie gdzie indziej , albo moze to ja pszesadzam? dodam ze no piszemy na gg itd ale juz nie tak duzo jak kiedys itd, wiem ze nie moze calego czasu skupiac na mnie ale dziwnie tak jakos :(

Gość kjkjjk
chaotycznie jakos napisalas...od poczatku o co kaman ?

Gość gfdhdh
zapytaj Go czemu tak rzadko sie widujecie a nie na kafe pytasz

Gość klaudysia54534
KAzesz dziewczynie ktora targają emocje pisac składnie? Puknij sie lepiej.

Gość klaudysia54534
Pogadaj z nim o tym mozę jest tez tak ze stawiaz go na pierwszym miejscu i dlatego tak bardzo emocjonalnie do tego podchodzisz.

Gość Saraa8989
Moze to i dobre rozwiazanie spytac wprost hmm.. poczekam troche ,i mysle ze az tak chaotycznie napisane to nie jest poprostu w tej sytuacji ciezko wszystko pisac w jakiejs niewiem kolejnosci czy cos