Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anty baby

Jak nauczyć kobiet kultury? Dziś zostałem totalnie upokorzony.

Polecane posty

Gość anty baby

Mam teraz parę dni starego urlopu, więc spędzam go w domu. Mieszkam w dużym domu. Mam swój pokój zamykany na klucz. Na pietrze mieszka brat z żoną i dzieckiem. Dziś zostałem upokorzony przez bratową przez jej brak kultury. Napisze wprost, zawsze jak się masturbuję to zamykam drzwi na klucz, ale mam dziś wolne i byłem sam w domu. Chciało mi się zrobić "dobrze", wiec włączyłem sobie komputer i waliłem sobie konia, widząc że jestem sam w domu, to nawet nie pomyślałem żeby ten klucz przekręcić. Bratowa musiała być w sklepie i jakoś tak pocichu weszła. Weszła w najgorszym momencie do mojego pokoju, akurat byłem w tej najlepszej fazie, a ona weszła, zdążyła powiedzieć jedynie "oooo" i już ją nie było. Myślałem że spalę się z wstydu, mam już prawie 30 lat a tu taka wpadka na maksa. Teraz siedzę w pokoju i nawet nie wychodzę, bo jak ją spotkam to spalę się z wstydu... Matka też nigdy nie puka, jak wchodzi do mojego pokoju, tylko wchodzi jak do obory. Ja zawsze pukam i czekam na słowo "proszę". Jak nauczyć kobiet podstawowej kultury? Bo te ich chamskie zachowania, sprawiły że zostałem dziś przez bratową maksymalnie upokorzony.

Gość a po pukaniu zasponsorujeę
kobiecie nowe cycki

Gość dssaasa
hahahahahhaa :D ona pewnie tez teraz zastanawia sie co zrobic zeby na ciebie nie wlesc hahahahaha umre :D coz...pozostaje ci tylko obrocic to wszystko w zart a bratowa na stowe do pokoju bez pukania ci juz nie wejdzie, ma nauczke do konca zycia :D

Gość pomadkowa
niech sie wstydzi ten kto widzi. ja bym wprost zrobila jazde ze maja pukac,to twoj teren i maja przestrzegac twoich warunkow bo ty im do sypialni nie wchodzisz nawet jesli wydaje ci sie pusta.

Myślę, że właśnie ją nauczyłeś kultury;) Serio, nie przejmuj się tym i zachowuj całkowicie normalnie, choć to trudne, ale z czasem się zapomni.

Fiku mikuuu czytaj dokładnie. A Ty autorze nie masz co być zażenowany. Wychodź jak gdyby nigdy nic z pokoju i rzucaj pogardliwe spojrzenia bratowej. Niech czuje się zawstydzona.

Gość 43 latka z wielkopolski
:D

Gość anty baby
Ja ją nawet lubiłem. Mieliśmy dobry kontakt, w domu jak coś trzeba zrobić czy też na ogrodzie, to zawsze do mnie sie z tym zwraca. Teraz wyszedłem na zboczeńca w jej oczach, bo kto normalny o 11 robi sobie dobrze? Po prostu, będzie mnie mieć za zboczeńca i cholera wie, czy nie zacznie o tym paplać swoim koleżankom czy swoim siostrom...Wiadomo że kobieta nie rozumie faceta i w jej oczach mogę być teraz zboczeńcem...

Jakiego zboczeńca? Nie dorabiaj sobie sam tego co ona niby teraz myśli. Zachowuj się normalnie, w rodzinie na różne rzeczy można się natknąć i to jakoś nie sprawia, że się diametralnie o kimś zmienia zdanie;) Niedługo śmiać się z tego będziesz. Gdybym ja była na jej miejscu po prostu strasznie by mi się głupio zrobiło, że nie pomyślałam by zapukać (choć ja raczej robię to zawsze). I tyle.

Gość kkithlp
Czyli jakby to było o 21 tobyś się nie wstydził?

Gość to, że Twoja mama i
bratowa nie mają kultury, nie znaczy wcale, że wszystkie kobiety są jej pozbawione 🖐️

Gość klaudysia54534
Mysle że bardziej Ty sie upokozyłes niż ona bo nakryła cie na czyms co nie jest raczej odbierane przez czesc ludzi pozytywnie. Troche sie powstydzisz i ci przejdzie przeciez to ludzka rzecz;)

Gość mentaI cut
chyba bym się zesrała z upokorzenia jakby mnie ktoś nakrył

Gość Wcale nie tyg i
To ona niech sie wstydzi Ty sie możesz masturbowac kiedy chcesz Jej nic do tego Podnieś przylbice i nie uciekaj wzrokiem udawaj ze nie było sprawy To jej będzie głupio