Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elenree76

Atrakcyjna 35-letnia singielka na weselu

Polecane posty

Gość elenree76

zamierzam isc na wesele siostry ale SAMA :-( co byscie sobie pomysleli o takiej dziewczynie, ktora przyszla na wesele bez partnera ?

ja tez idę sama na wesele bez sensu brac kolegę, a co powiem jak mi ropdizna zacznie go wypytywac jakie mamy plany :D

Gość 35 letnia - dziewczyna?
buhehe dobre tozto stara panna wspolczuje jak beda cie obgadywac za plecami :D

"ja tez idę sama na wesele" dlatego szukasz teraz na siłę okularnika ale nie wychodzi ci więc idziesz sama ?

Gość ghjfgh
Ziew, uwaga jestem odwazna/ny i ide sam/a na wesele :). Wyznanie warte 2 sekundowej uwagi, pozniej ogarnia smiech ;p. Atrakcyjna singielka, ktora nie wie czego chce, byc moze ksiecia na bialym rumaku, a moze w Ferrari?

No co mam myśleć, że przyszła sama i tyle:P Po co dorabiać teorie? No nawet stara panna ktoś powie. I co z tego? To takie zabawne? Samotna matka też jest zabawna? Różnie się w życiu układa.

Gość elenree76
bardziej mi zal rodzicow, ze beda narazeni na jakies wyrazy wsplczucia z powodu mojego staropanienstwa. ja tak naprawde mam to w dupie hehe. Szczerze, to podejrzewam, ze bede najladniejsza na tym weselu. ma zamiar z nikim nie zatanczyc oprcz ojca, wiec bedzie niektorym lyso.

Gość nie dziwie sie ze jestes
singielka durnoto :-O

Gość nie dziwie sie ze jestes
wyrazy wspolczucia z powodu staropanienstwa :-O ja cie pierdole :-O

Gość skazana na samotność
Skoro taka ładna jesteś to dlaczego idziesz sama? Nie masz jakiegoś adoratora którego mogłabyś wziąć ze sobą?

Eeeee, dobra, dobra mów sobie autorko tak dalej. Jakbyś była taka wyluzowana faktycznie to by tego topiku nie było. Takie na siłę szukanie pozytywów jest aż śmieszne.

35 to ani starość ani staropanieństwo. Też mi się zdarza iść samej na wesele. Mój chłopak nie lubi takich imprez dlatego jak mam ochotę idę sama. A jeżeli tam są moi znajomi to już w ogóle zabawa przednia. Wiem że są ludzie którzy nie wyobrażają sobie iść bez osoby towarzyszącej i biorą byle kogo, a potem są albo skrępowani albo znudzeni.

Gość elenree76
dwa miesiace temu rozstalam sie z narzecznym, 7 lat mlodszym. Tak wiec ostrzegam przed gownazeria :-P kolegow mam wielu i niektorzy sami propolnuja, ze pojda ze mna ale tak jak pisze fiku miku, nie potrzebuje takiego wsparcia. mam zamiar sie odwalic na maxa, zaloze krotka sukienke i buty na mega obcasach, nie od dzis mowia o mnie "najlepsze nogi w k." :-)

Gość 35 letnia - dziewczyna?
a mozesz nawet przyjsc nago dla wiekszosci bedziesz "stara panna" 🖐️

Gość elenree76
:-) :-) wiecie ja nie mam z tym problemu ale chcialam poznac opinie osob postronnych. sama jestem ciekawa jak to bedzie, swoim wygladem zrekompensuje sobie brak faceta :-P

Gość fsfsfsfsfsf
i dobrze ja sram na ludzi zawsze mordy wytra o kogos a to stara panna a to stara rozwodnica a to panna z bachorem, a to ze brzydka i ma koslawe nogi itp itd tak wiec sraj na ludzi i baw sie dobrze bo na bank wiekszosci mozna cos wytknac nie ma domku bez ulomku pa