Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak tak,takie są realia.

Panowie wolą naturalne kobiety?Kłamstwo!

Polecane posty

Gość bimbambombambon
To prawda. Lubią plastik. Tylko się nie przyznają, bo chcą być na poziomie ;)

Gość grgegtrg
myslę, że trzeba bo czesto jest tak, że mimo operacji powiększania biustu kobieta wciąż ma kompleksy. Ja akurat nie mam problemu z biustem, ale myślę, że jak każda kobieta jakis kompleks posiadam, ale nie jest na tyle inwazyjny,aby poddać się skalpelowi.

No właśnie chodzi o to,że jeśli dla kogoś pół życia kompleksem był brak biustu,to uwierz mi jaką pewną siebie i szcześliwą osoba staje się po operacji. Wiem to:)

Gość skoro tak uważasz
to zacznij się solarkowac :P :D

Gość co zazdrosc przez ciebie
przemawia? To ja powsciagnij! Mezczyzni zwracaja po prostu uwage na ladne ( w ich mniemaniu), zgrabne dziewczyny i nie ma tu znaczenia to czy ich uroda oraz figura jest dzielem tony wylanych na siebie kosmetykow oraz interwencji chirurgicznej czy matki natury...jezeli zas chodzi o dlugotrwaly zwiazek to juz inna bajka tzn poza prezencja facet musi miec z kobieta dobry kontakt psychiczny (tzn rozmowy sie kleja, rozumieja sie nawzajemi ,maja podobne poczucie humoru i spojrzenie na swiat itp) TU NIE MA ZADNEJ WIELKIEJ TAJEMNICY ANI FILOZOFII a reszta jest kwestia indywidualnych preferencji, po to aby znalezc sobie ukochanaego albo zwyczajnie wzbudzac meski zachwyt bynajmniej nie trzeba zbierac danych na temat tego "co podoba sie mezczyzna" i skrupulatnie sie do nich stosowac (twoja kolezanka nie ma powodzenia dlatego ze jest "sztuczna" lecz zapewne z powodu swojej sylwetki, ladnych rysow twarzy badz osobistego uroku czyt tez ladnego sposobu poruszania sie, jesli zafundujesz sobie sztuczne rzesy lub gruba tapete to to meskiej aprobaty nie zyska zapewniam cie) PS to mowilam ja - Babojagolak spod Rzeszowa

Gość Mam również taką koleżankę:
Mam również taką koleżankę: powiększony biust solarium tipsy, ale dość naturalnie wyglądające przedłużone farbowane blond włosy zawsze szpilki i względnie krótka spódniczka do tego inteligentna bestia po prostu nie ma chłopaka, który by się z nią nie próbował umawiać, a ponieważ mamy wspólne hobby samochody, to i praktycznie samych facetow wśród znajomych, to na moim telefonie wisi, z 10 którzy, mimo iż mają dziewczyny od 2-3 miesięcy błagają żeby się z nimi spotkała. Powiem tak idąc za jej przykładem, bo uważam ze wygląda naprawdę ładnie zrobiłam: paznokcie włosy przedłużyłam i leciutko się opaliłam na solarium biustu nie robiłam bo mam D a to już starczy chciałam wprowadzić jakąś zmianę w moje małżeństwo i mój kochany był w niebo wzięty, powiedział, że na drugi raz mam zrobić nawet trochę dłuższe paznokcie i więcej przedłużyć włosy. moja samoocena wzrosła, przestałam cierpieć na depresje a faceci zaczęli mimo, że jestem mężatkom mnie adorować i oceńcie to sami

Gość bimbarambam
No dokładnie! Oni tak tylko gadają, że wolą naturalne, bo to dobrze brzmi. A tak naprawdę to by chcieli, żeby te przedłużane żółte włosy były prawdziwe, żeby te pastikowe cycki i paznokcie były prawdziwe. No ale cóż... dobrze wiemy, że natura jest dużo skromniejsza ;) A facet wcale nie musi być wyedukowany w stylizacji.

Gość z doswiadczenia wiem
Swego czasu nosilam lazurowe, wyraziste soczewki kontaktowe co skutkowalo tym, ze mezczyzni doslownie toneli w moich oczach pomimo tego ze doskonale wiedzieli iz nie jest to moj naturalny kolor bo nigdy tego przed nikim nie ukrywalam, wrecz przeciwnie informowalam o tym drobnym oszustwie na wstepie kazdego kto prawil mi komplementy dotyczace zniewalajacego spojrzenia...reasumujac dla facetow (w sferze realnej a nie w deklaracjach) liczy sie efekt koncowy, (o ile nie jest on groteskowy czy przerysowany lecz estetyczny - podoba im sie niezaleznie od tego czy jest dzielem natury czy kosmetykow i nowoczesnej medycyny estetycznej)...mezczyzni nie lubia sztucznych kobiet, lubia kobiety atrakcyjne tzw laski a naprawde malo ktora jest taka jesli w szczegolny sposob o siebie nie dba

Gość mam tum lepszy numer
niedawno z powodu nadchodzącej wiosny postanowiłam schudnąć, ale jak to bywa w rzeczywistości nie chciało mi się, więc dla polepszenia samopoczucia przedłużyłam włosy efekt: w ciągu trzech tygodni od tego prostego zabiegu z 5 facetów się ze mną umówiło na randkę a jakieś 7 osób spytało ile schudłam kurcze a jak się odchudzałam to efekt mimo zgubienia 8-10 kg był mizerny a jak pomalowałam paznokcie na czerwono to usłyszałam że mam bardzo seksowne ręce

Gość nie biorę udziału w badaniu
"Mam również taką koleżankę:" ty wiesz w ogóle co to depresja? :O

Gość mam również taką koleżankę
Depresja, objawy: ogólne zmęczenie, obojętność, przygnębienie, niemożność rozweselenia się nawet na moment, brak aktywności fizycznej niechęć do wykonywania jakichkolwiek czynności, nawet błahostka urasta do rangi wielkiego problemu, z którym chory nie jest w stanie sobie poradzić, brak energii i chęci do życia, wzmożone męczenie się, nawet przy pracach nie wymagających większego wysiłku, chory nie wykazuje zainteresowania rzeczami, które niegdyś były jego pasją, nic go nie cieszy, zaburzenia snu jego całkowity brak bądź wielokrotne wybudzanie się w ciągu nocy, na każdym kroku choremu towarzyszy lęk tu bardzo często pojawiają się różnego rodzaju urojenia, chory nie wykazuje chęci do spożywania pokarmów zupełny brak apetytu, znaczny spadek masy ciała, w głowie człowieka z depresją powstaje krytyczny obraz samego siebie niska samoocena, myśli samobójcze bądź próby realizacji tego czynu.

Gość mam również taką koleżankę
początek zeszłego roku był dla mnie niesamowicie ciężki, i mi chodziło nie o wyjście z depresji a o brak nawrotu :)