Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Korona! Korona!

Korona! Korona!

Polecane posty

Gość Korona! Korona!
no sienkiewka ładna :) na więzieniu przy katedrze w tamtym roku robiłem klimat chory na drzwiach w lochach wydrapane kto i kiedy ostatnie z 76 znalazłem kości terz znaleźliśmy :O i ten hak do wyroków :O a co za debil wymyślił tę betonową ścianę to porażka, pasuje jak krowie siodło

Gość Wikiiiiiii
Taka prawda ze ludzie ze srodmiescia to istna porażka. Sami najbogatsi to mieszkają na peryferiach...

Gość ye ye
a bawiliśta sie kiedyś w miefisto? co tam teraz jeste, bo nie bylam w kielcach kupe czasu :(

Gość Korona! Korona!
do karczówki mam dziesięć minut piechotą :) jak się od iskry idzie to po prawej robią ogród botaniczny tam na poziomki chodziłem, miałem miejscówe a teraz lipa :( ale ogród będzie :)

Gość Wikiiiiiii
Jakich złodziejówkach?

Gość Korona! Korona!
też nie znam złodziejówek

Gość Korona! Korona!
to pod telegrafem? nigdy tego określenia nie słyszałem

Gość Wikiiiiiii
Ferdynandzie, ale wszędzie tak jest, nawet w stolicy. Ale pojechać na te peryferie Kielc łącznie z Bilczą i porównać środek miasta jaka jest różnica poziomu życia, jakie samochody i domy to włos się na głowie jeży...

Gość ye ye
ej no jest cos na miejscu Mefisto? i byl jeszcze taki klub coś na wzor szpytala hehe jak to sie nazywalo?

pamietam chadzalem do yakiej knajpki na pl. Wolnosci w dol schodami i tam gdzie podcienia byly to gdzies od ulicy cmentarnej jakos tak sie szlo do rynku. juz niestety nie pomne .

Gość kielczanka;DD
a jakie osiedle według ciebie jest najzamożniejsze i tacy złodzieje??

Gość Korona! Korona!
wiki wbrew pozorom w śrudmieściu mieszka dużo bardzo ale to bardzo bogatych kilku poznałem po prostu nie afiszują się ot taka kamienica róg hipotecznej i sienkiewki należy do sędziego byłem tam jako robotnik sam mur od hipotecznej zapłacił nam 500 od metra kw za robociznę albo byłem na juwenaliach na koziej u kumpeli impreza na kilkadziesiąt osób cała dwópiętrowa kamienica to po prostu mieszkanie moja była kierowniczka ma na sienkiewce dwie kamienice, w jednej mieszka a drugą wynajmuje wiele jest zapuszczonych i żulernia po bramach stoi co rzuca się w oczy ale większość nie przyciąga uwagi bo nie chcą ps sorki za błędy wypity jestem

Gość Wikiiiiiii
Najbardziej denerwują mnie te rozpieszczone dzieci z peryferii miast, zepsute do szpiku kości jeśli chodzi o zarozumialstwo i co to nie oni. Moja młodsza siostra ma z takimi do czynienia... Nie jest łatwo. No tak, z tego co mówisz taki bogacz z peryferii wykupi całą kamienice, a potem przykładowo wynajmuje i robi kasę na ubogich.