Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ankaaaaaaaaaaaaaaaaaa8700

samotna atrakcyjna 25

Polecane posty

Mam dziś jakiś depresyjny dzień siedze sobie samotnie i mam doła czekam na miłość ,ale powoli przestaje wierzyć ,że przyjdzie ten jedyny ten na cały życie ;p samotna juz od 7 miesiecy ni pamietam zebym była kiedykolwiek tak dlugo sama :(((:(:(:((:(:

Gość Parapsycholog
Przyczyną takiej samotności, może być negatywny stosunek do własnego ojca. Nie chcą się rozpisywać dlaczego tak jest, ale mogą być i inne przyczyny. Napisz do mnie, opisująć swoją sytuację to spróbuję Ci pomóc. hamster46@tlen.pl

Aniu 8700 Gdzieś jest ktoś kto na ciebie czaka. I ten ktoś może pojawić się nieoczekiwanie z dnia na dzień lub też trzeba będzie na niego poczekać.

w celibacie nie jestem jakas puszczalska s.....

Dominik nie wszystkie kobiety myślą tą częścią ciała co ty??!! Czy myślisz że życie polega tylko na seksie??

7 MIESIĘCY to jeszcze nie horror :P miłość sama nie zapuka do drzwi ;-)

to nie chodzi o to ja chce znalesc weszcie kogos odpowiedniego chce miec juz meza zalozyc rodzine na brak odoratorów nie narzekam chodzi o to by spotkac tego jedynego :)

i nie chodzi mi o seks tylko o kogoś kto nada sens mojemu zyciu

ankaaaaaaaaaaaaaaaaaa8700 Skoro ci nie brakuje adoratorów to korzystaj z życia, testuj tych facetów w łóżku ile sie da.

ale ja nie chce nikogo testowac chce jednego tego wyjatkowego i tyle

za pol roku koncze 25 lat mam nie wiem czy jeszcze spotkam kogos odpowiedniego wszyscy fajni faceci w tym wieku a juz zajeci

Aniu Szkoda tylko twojego pisania z Dominikiem. On najzwyczajniej nie rozumie twojego tematu.

Cześć Dominik ;-) Moje są z kamienia ale każdy kamień można rozkruszyć podobno :) "testuj tych facetów w łóżku ile sie da." - trochę nie trafna rada :P

Dominik jak zabieg ? do autorki : może masz zbyt wygórowane wymagania jeżeli spośród tych adoratorów nie znajdzie się żadna osoba która zajmie miejsce w twoim sercu ?

To jesteś w dużm błedzie Dominiku!!! Gdyby Ania szukała seksu nie szukała by go na necie tylo w swoim otoczeniu.I chętnych by nie brakowało. Czasem kobietą najzwyczajniej brakuje czułości i ciepła i poczucia że ktoś myśli onich. I nie tylko w dniu urodzin czy imienin lecz w dzień powszedni na codzień.

kafe z czasem się nudzi - a do tego całkowicie zmieniłam swoje życie tak jak kiedyś pisałam o kilkadziesiąt stopni :P

Wtedy wszystko poszło planowo, ale w tej chwil to nie wygląda za dobrze. Jeszcze mnie czeka pełno wizyt a i tak już wszystko stracone bo to nie będzie to tak jak dała natura. Ale dzieki że zapytalaś.