Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kilgore Trout aka Sraka

aj si ju

Polecane posty

a pytam bo jak to na kafe...oczywiście pojawiły sie oceny w stylu 3/10 :D i wyszukiwanie wad... a moim zdaniem to naprawdę piękna dziewczyna...

ale, że jak to? nie, nie napisałam:D ale powoli planuję to ...brakuje mi odwagi... a czasem nie wiem cz to ma sens ;O

wiesz co wykombinowałam? że nie napiszę do niego ja tylko moja kumpela :D ode mnie z kompa albo z mojego numeru... czyli bedzie to tak jakby poza mną :)

skoro nie potrafię tego zrobić będąc nietrzeźwą to znaczy,że to niewykonywalne :O :( 😭 a tak to ona sie rozezna w sytuacji, w razie czego powie, że to już koniec a mi to oszczędzi przykrych chwil (np. w przypadku gdyby mnie wyzywał:D ) poza tym muszę oddac mu jego rzeczy

co byś zrobił jakbyś zobaczył swoje odbicie w lustrze albo na zdjeciu i nie wiedziałbyś, że to Ty? :O czy to ma jakąs nazwę?

ej wcale nie chcę takich snuf :( :O mój ex taki nie był...to go odróżniało od reszty stada... i po co mi o nim przypominasz jak mam dobry względnie humor 😠 tak wcześnie idziesz? wierszyka nawet nie zdążę ułozyć

oceniłbyś wspolczynnik semicki :classic_cool: bo jak sie okaże że wyglądam jak żydówa to przestane mieć złudzenia i wyjade z tego kraju 😭

ale Warszawiacy są :O nie wiem dlaczego mam wieksze powodzenie u "poludniowców" niz pół-nocników :( już już nie zatrzymuję, dobranoc :) tak sobie tylko piszę sama do siebie :D

jeszcze nie śpisz?:D a chciałam tu walnąc monologiem :D niczym owca tylko mniej wytwornie... eh..mam kompleksy z dzieciństwa... :(

psychikę charakter wszystko! dlatego pracuję nad wyglądem :classic_cool: stąd taka próżność... jak to jakie? dzieciaki sie ze mnie śmiały itp. w podstawówce nie byłam lubiana ale przynajmniej wtedy byłam sobą

a potem żeby sie dopasować do grupy zrobiłam się jak inni...juz mialam kolezanki wszystko fajnie ale już nie bede tą samą osobą :O

w podstawówce uchodziłam za najbrzydszą w klasie :O to mi zryło psyche :O :O :O 😭 w gimnazjum...tam sie liczyło tylko czy już wyrosły cycki czy nie, więc tam byłam uważana za normalną a nawet na plus :D w liceum chciał sie ze mną umówić najpopularniejszy chłopak w szkole :D to znowu dziewczyny mnie przestały lubić :O a ja i tak miałam kompleksy :O

ja już nawet z liceum nie pamiętam nazwisk :D ale że co tak myślałeś że probuje sie dostosowac? nawet tu na kafe to tak widać? :O

Zelig? Hm...nie wiem jak to wyjasnic czasem nie umiem być szczera, ale nie dla własnych korzyści (typu przypodobywanie sie komus albo strach) ale nie chcę robić komuś przykrości... czasem zmieniam punkt widzenia, no ale to tak... żeby nie iść w zaparte może sie okazać, że nie mam racji

rower? rower wodny? ja jutro będę przekopywać pokój bo już nie ma gdzie nogi postawić :O :O dobrej reszty nocy :) :D 🖐️ p.s jak fpadniesz do Wisły tam to przy odrobinie szczęścia wylądujesz w Wawie na jednej z pięknych dzikich plaż :D (ktoś przeplynął kiedys wisłę wpław? :) ) do jutra albo do kiedys 🖐️