Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kilgore Trout aka Sraka

aj si ju

Polecane posty

Gość Kilgore Trout aka Sraka

Złociutka :D

Gość mooral taki:
oryginały ciała dały o ile jakieś były cobyście się nie pomyliły :classic_cool: P.

Gość motywacja loco
a jakich mężczyzn lubisz? :classic_cool:

Gość Facet 25
takich 🖐️

Gość motywacja loco
to Ty serio? bo nie wiem czy mam sie na darmo produkować... ? :classic_cool:

Gość czy kawka?
no tyle to i ja wiem i każdy kto śledzi nasze- już nie nasze wątki (że też komuś się chce?) a tak w ogóle to ten temat widzę pierwszy raz :D chociaz niefajnie, że ktoś chciał udawać mnie 😭

Gość czy kawka?
zawsze żeby sie trzymać w ryzach możesz wymagać ode mnie ałtoryzacji :classic_cool: boisz się? czego? to ile emotek już znasz? (wypisz wszystkie :D)

Gość czy kawka?
jak to nie jest pewna? kiedy sie tego wszystkiego nauczyłes? :classic_cool: i jeszcze to 😠

Gość czy kawka?
ale to już komplet kafe ikonek, chyba stałeś sie w końcu prawdziwym jednym z nas :) nie bedzie już odwrotu :D a tak w ogóle to co słychać, jak życie? jakoś smętnie "brzmisz" ? dalej dołek? (odpowiadając na pytanie jak minął mój tydzien - relacje zdawałam na bieżaco na kafe24/7 :D)

Gość trzy kawka
czuję dobry przepływ energii chyba nie ma tej/tego trzeciej/ego :classic_cool: zalogować sie? :classic_cool: a tu takie coś z dzisiaj 13:00 [zgłoś do usunięcia] Oj, Czkawko! Tracisz swoich wyznawców (tych prawdziwych i tych urojonych) Ciekawe czemu? Twój wierny praptak, też jakoś dawno ciebie nie zagląda....

Gość ten zielony ten obcy
Dżiodo :D ale co Ty z tym masz? uparłes sie na niego :D chociaż nasz stary poczciwy GIODO też wyglada na sercoczystego ;) (takiego kobietą niezbrukanego :classic_cool:) ten zielony [zly ]

Gość trzy kawka
jestem, ale dzisiaj nie zamierzam wam przeszkadzać :)

koniec tego 😠 uff to dobrze, że tak spędzałes po ostatnim wątku martwiłam się,że skoczyłeś jednak 😭 :O i co oglądałes?

Grochów łojeju nie wiem nie bywam tam :D nawet do parku skaryszewskiego mnie jakoś nie ciągnie... wolę tymczasowo inne klimaty ;) a wiesz ile sie tu na kafe działo :D:D:D

niestety oglądałeś czy niestety nietykalni? ja się własnie zastanawiam czy obejrzeć o 00:00 fish tank czy o 00:05 palindromy jeden o 12 latce która usunela ciaze i zaszla w kolejna a drugi tez o jakiejs nastolatce z dysfukncjyjnej rodziny czyli coś akurat dla mnie :D co lepsze? chyba ta 12 latka w ciązy?

hmm najlepsza akcja była chyba we wtorek...ktoś zakładał tematy będące kopiami innych tematów ale nieco przerobione, wiesz takie zabawne...było tego pełno też sie przyłączyłam no i był arturek75 :classic_cool:

np. Ma ktoś internet z cyfrowego polsatu? Ma ktoś dildo z cyfrowego polsatu? albo "mam 37 lat 5 dzieci i zbieram meble" "mam 37 lat 5 dzeci i zbieram podpaski" i takie tam :D dusiłam sie ze śmiechu i doszłam do wniosku że to byłabym fajna śmierć- stracić oddech w wyniku ubawu :)

zaraz może znajde jakiś temat którego nie usuneli bo "jedyne czego w życiu sie dorobiłem to 5 dzieci" usuneli :O a co w tym złego było? 😭

trener boksu bardzo mi przykro. albo sie nacpales/nakirales albo jestes chory psychicznie. rozbroił mnie ten komentarz :D

wyrzut? wyrzutek? nie...po prostu ktoś mi coś takiego napisał i sie zdziwiłam no sekundę myślałam, że to może Ty :D ale jednak pamiętam starą indiańską przypowieść, więc wiem, że to nie Ty tylko co ktoś chciał tym osiągnąc? pewnie ma teraz ubaw że tak to rozkminiam :D czy jestes pedauem to ja nie wiem... ale co, euro 2012 też nie bedziesz ogladac?

wiertarka? nie słyszałam, być może rozmawiałeś o tym z moim podszywem :D no wiesz jak możesz mnie o to podejrzewać :O Ronaldo jest :O :O :O :O tragiczny szczerze to podobał mi sie jeden piłkarz, ale nie wiem czy bedziesz znał:D

myslałam z początku że gra w naszej druzynie :D (jak pierwszy raz włączyłam tv to niewiedziałam że nasi grają w biało-czerwonych rajtkach :classic_cool:) on akurat wówczas był już mocno spocony i powiedział sobie chyba pod nosem ku... jakież było moje zdziwienie gdy okazało się, że gra dla Niemców :D już wiesz o kogo chodzi? :classic_cool:

o będzie film o żydkach:O...Praptaku jak już jestes i nie widziałeś pewnie mojego dramatycznego tematu o jedzeniu kredy? jak sądzisz to bardzo niezdrowe?

mam całe opakowanie kredy :O nie liżę ścian, bo są pomalowane :O ale marzę o tym by zjeść dom...taki z lat 50-70tych.. :( lubie zapach piwnic a kreda mi zapewnia doznania..nie z tej ziemi :classic_cool:

to gorsze niż alkohol, narkotyki, papierosy i seks? ostatnio pytałam mamę :classic_cool: powiedziała ' to juz lepiej jedz krede'