Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ankawwwwwwwwwaw

Dieta Kopenhaska. Rzeczywiście samobójstwo?

Polecane posty

Gość Ankawwwwwwwwwaw

Hej, szukałam ostatnio informacji na temat diety kopenhaskiej. słyszałam wiele pozytywów i negatywów, trafiłam między innymi na to http://fithealthblogg.blogspot.com/2012/04/dieta-kopenhaska-zbawienie-czy.html i się zastanawiam, czy jest tak tragicznie, że głód itp? Mam 82 kilogramy przy 179 i potrzebuję zrzucić "sporo" sadełka. Próbowałam różne diety, bywałam u dietetyków. I nic. proszę o odpowiedź! Z góry dzięki

ja dzsi zaczynam pije kawe teraz jakos sa na glodowkach, jedza po 400, 500 kcal przez miesiac albo dwa i zyja a tu tylko 13 dni jest

Gość o co loto???
moze ktos jeszcze sie wypowie tez bym chciala wiedziec

Gość beciulka123456
Po co sie katować tą dietą , szczerze powiem ,że może i jest szkuteczna w wiekszym procencie, ale uważam ,że lepiej poprostu troszke mniej jeść , przykładowo jak jadłaś na obiad 2 talerze zupy to jedz 1 talerz ... itp. Kup sobie hula hop i kręć nim po 30 minut dziennie, jesli masz czas wystarczy wyjsc 2,3 razy w tygodniu biegac po godzince, mozesz dołozyć jeszcze troszkę brzuszkow . W każdym bądź razie jakie kolwiek wybierzesz sobie Ćwiczenia będzie dobrze. ps. zrezygnuj z hot dogow i innych świństw , słodyczy, slodz 1 łyżkę kawe jesli slodzisz 2, a efekty same przyjdą .

Gość beciulka123456
Paulaaaa i myslisz,że po tych 13 dniach możesz się rzucic na wysokokaloryczne jedzenie ??? no to się zdziwisz :):):)

Gość kkkkkkkkkkkk
ja ją stosowałam kilka razy , oczywiście z kilkuletnimi przerwami i jakoś żyję. Efekty daje oczywiście, bo w zasadzie bardzo mało jesz. Najważniejsze to utrzymać efekt, nie objadać się. Ja nie miałam dużo do zbicia, po niej schudłam od 5 do 8 kg.

ja ogolnie malo jem wiec na pewno sie nie rzuce na jakies zarcie , ale pasuje mi ta dieta ze wzgledu na rygor ze mam sie trzymac tegi i tego ja i tak jem ok 800-1000 kcal . a le za duzo w tym slodkich rzeczy i dlatego chce sprobowac

Gość kalinkakalinka
Zacznij od diety oczyszczającej , dwa tygodnie same warzywa i woda do oporu, to jest właśnie bardzo zdrowe, oczyścisz się ze złogów kałowych i schudniesz około 6 kg, później przejdź na 1000 kcal i siłownia trzy razy tygodniu, i przez 2 msce shudniesz 10kg, później 1200 kcal utrzymać, a później kontroluj wagę ćwicz. Bez utraty zdrowia.

ja mam tylko ok 5 kg nadwagi i nie chce wiecej schudnac jak 4- 5 kg i skurczyc zoladek a kawe rano musze wypic

Gość adriannaaaqwe
a ja się zastanawiam czy jedzac tak jak na kopenhaskiej ( te same pory ten sam limit kcal ) tylko inne produkty ( zdrowe) tez się cos schudnie ? jak wam sie zdaje

Gość adriannaaaqwe
może ktos sie wypowie? ktos kto wie o co chodzi bardzo prosze

Gość asdfghjkbvnm
wydaje mi sie ze tak popatrzjak dziewczyny chudna na dietach 500-600 kalori

kopenhaska = efekt jojo, dwa tygodnie słabości i mdłości, rozregulowanie metabolizmu, problemy z wyrpóżnianiem. Schudnąć można ok. 5-7 kilo, co i tak wróci. Więc w sumie wychodziłoby na to, że nie warto.

Gość nie polecam ci kopenhaskiej
Strasznie sie meczysz, mnie glowa juz po 5 dnich tak bolala ze tylko bym w lozku przelezala, a gdzie obowiazki. Po 5 dniach rzucilam sie na jedzenie. W ciagu 2-3h nadrobilam wszystko. kopenhaska to okropny badziew.

Gość nie polecam ci kopenhaskiej
Strasznie sie meczysz, mnie glowa juz po 5 dnich tak bolala ze tylko bym w lozku przelezala, a gdzie obowiazki. Po 5 dniach rzucilam sie na jedzenie. W ciagu 2-3h nadrobilam wszystko. kopenhaska to okropny badziew.

Gość krówkasmieszka
jejku nie każdy tyje ja raz byłam na diecie niskokalorycznej i przytyłam dopiero pare latpóżniej po ciaży.

Gość wode zrzucilam na innej diecie
Boszszszszszsz co za kretynka! Teraz myślisz że na kopenhaskiej będziesz tłuszcz zrzucala? Czemu ludzie którzy nie mają ELEMNTARNEJ wiedzy na temat odchudzania wypowiadają się na topikach o nim. Żenada :o

Gość jo-jo-jo-joooo
do kogo to (kretynko) bylo?

Gość jo-jo-jo-joooo
a dlaczego ma nie tracic? to co bedzie tracic?